Domácí (staro)nová dark elektro dvojka Juliet Portia se hlásí debutovým albem

Za domácím projektem Juliet Portia najdeme známé tváře domácí tvrdě elektronické historie. Ti přišli s koncepčním albem.

Uběhlo dlouhých 22 let, kdy společně ukončili činnost v elektro-industriální formaci Immunology Tolerance a celých 15 let od doby zániku společného synth popového tělesa Yellfish. Po patnácti letech dostáli slibu, že po pominutí životních povinností, jako sázení stromů a stavění domů, se opět sejdou a budou v započaté hudební dráze pokračovat. 

Mluvíme o multiinstrumentalistovi, skladateli a hudebním producentu Petru Královi (aka πT) a kreativním tvůrci, výtvarníku a příležitostném perkusionistovi Martinu Poupě (aka Knospe). Ti chtěli na světlo světa převést záznamy z deníků astronauta Remeka formou elektronické hudby s využitím syntezátorů a samplerů. Žánrově se nevymezují, avšak nejvíce se blíží tenké hranici mezi synth popem a EBM.

Vzniklo tak album "Ad Astra Per Aspera", kterým se táhne linie Remekova, jak kapela sama píše, "veselého příběhu složeného ze smutných písní, o člověku, lásce a vesmíru". Album vyšlo 21. února 2021a najdete ho v základních streamovacích platformách. Všechny najdete na stránkách projektu ZDE. Koupit si debut můžete v digitální podobě níže na Bandcamp profilu projektu. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.