Ghost Twin před vydáním nové desky posílají milostný dopis naší planetě

Temně synthpopová dvojka Ghost Twin zbrojí před vydáním své druhé desky.

Manželská dvojice Karen & Jaimz Asmundsonovi alias Ghost Twin z kanadského Winnipegu debutovala před čtyřmi roky zajímavou deskou "Plastic Heart", na které kombinovala melodičtější stránku synthpopu s temnotou a tvrdostí EBM. Stejnou cestou se vydala i na své druhé desce "Love Songs For The End Times", kterou připravuje k vydání.

LPčko předskočilo několik singlů, přičemž zatím posledním příspěvkem je skladba "Blue Sunshine". "Blue Sunshine je milostná píseň pro planetu Zemi z pohledu lidské rasy jako jejího kajícího násilníka," vysvětluje zpěvačka Karen Asmundson. Je to nihilistická popová hymna referuje o tom, že jsme poničili Zemi do bodu, odkud není návratu. Na místě ale není brek nad rozlitým mlékem, ale snaha uhrát s aktuálními kartami co nejlepší výsledek. "Singl se tváří jako pozitivní a veselá píseň, ve skutečnosti je to jedna z nejtemnějších skladeb, jaké jsme kdy napsali,“ dodává Karen.

Druhé album "Love Songs For The End Times" vyjde 6. června 2021 a o jeho vydání se postará label Artoffact records. Níže si ho na Bandcamp profilu vydavatelství můžete objednat v digitální podobě, na CD nebo na vinylu.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.