ČASOVÝ ROZVRH A PODROBNOSTI LETOŠNÍHO PRAGUE GOTHIC TREFFEN

Už za dva týdny načneme šestnáctou kapitolu knihy s názvem Prague Gothic Treffen. Je tedy nejvyšší čas, abychom se na něj podívali podrobně.


Tentokrát jsme celé PGT situovali do jediného klubu, kterým je Futurum Music Bar na pražském Smíchově. Po oba večery budou v provozu obě stage - ta menší bude věnována DJům, na velkém pódiu se postupně představí osm kapel, následovaných afterparty.

Podobně jako v loňském roce, i tentokrát musíme na akci plně respektovat platná hygienická nařízení, související se současnou zdravotní situací. Vstup do klubu bude umožněn pouze osobám, které se prokáží ukončeným platným očkováním proti SARS-CoV-2 (nejméně 14 dní po druhé dávce, případně 14 dní po aplikaci jednodávkové vakcíny) nebo proděláním nemoci nejpozději před 180 dny. Akceptovat budeme také PCR testy (staré nejvýše 7 dní) či antigenní testy (staré nejvýše 72 hodin). Pokud tyto podmínky nesplňujete, nevěšte hlavu - v horním vestibulu klubu bude umístěn mobilní testovací stánek, kde vám antigenní test na počkání zdarma udělají. Kompletní pravidla pro návštěvu kulturních akcí potom najdete na Covid portálu.

Ve vnitřních prostorách klubu potom bude platit povinnost nosit roušku či respirátor, prostředky na zakrytí dýchacích cest si budete moci také pořídit u vstupu. Vezměte prosím na vědomí, že bez této ochrany nebudete do klubu vpuštěni. U vchodu do klubu bude připravena i desinfekce k volnému použití. 

Kapacitu klubu jsme omezili počtem 500 osob. S tím souvisí i omezený počet vstupenek, které byly uvolněny do předprodeje. V tuto chvíli je prodána více jak polovina vstupenek a ze zkušenosti z předešlých ročníků víme, že většina účastníků si pořizuje vstupenku teprve pár dní před PGT. Pokud tedy plánujete návštěvu akce, nenechávejte nákup (předprodej ZDE) na poslední chvíli. Na místě bude k dispozici pouze limitovaný počet lístků.

I tentokrát pro vás bude připraven exkluzivní merchandise, jehož podobu vám představíme v následujících dnech. Počet dostupných kusů je jako vždy limitován a o jeho dotisku se neuvažuje. Chcete-li si jej pořídit, hledejte náš stánek na tradičním místě v hlavním sále klubu Futurum. Předprodej ani rezervace bohužel není z časových důvodů možná.

A nyní ještě pár slov k samotnému programu Prague Gothic Treffen. I letos plánujeme Gothic picnic, který bude situován do Zahrady Kinských za Národopisným muzeem. Přesné souřadnice naleznete níže nebo na oficiálním webu PGT.

Kompletní je také soupiska DJs, kteří vás budou lákat k tanci po oba večery. Ze zahraničních vystupujících přijal naše pozvání polský DJ Void, jinak také frontman skupin Deathcamp Project a undertheskin. Německo bude reprezentovat DJské duo Ilija & Isabelle z berlínského Black Web DJ teamu. Exotickou třešničkou bude jistě latinoamerický set, o který se postará ekvádorský DJ AÜZ. Domácí DJs bude zastupovat ostřílený DJ Papouch, a své příznivce určitě potěší DJs ze spřáteleného pořadatelského týmu ( RARE ), pánové Whydie? a Soyre. Závěr obou večerů na hlavní stage potom bude patřit všem členům Sanctuary.cz DJ Crew.

Věříme, že i přes výše uvedená omezení se nenecháte odradit a přijdete ochutnat atmosféru největšího gotického dýchánku ve střední Evropě. Na viděnou za pár dní!


PROGRAM XVI. PRAGUE GOTHIC TREFFEN:

-=== P Á T E K ===-

MALÁ SCÉNA

20:00 otvírá klub, DJ Void (Deathcamp Project, undertheskin; electro, PL)
22:00 DJ Papouch (electro/EBM, CZ)
01:00 DJ Ilija & Isabelle (Black Web DJ team Berlin; electro/wave/postpunk, DE)

VELKÁ SCÉNA

20:00 otvírá klub
21:00 A DULL SET (darkwave/postpunk, UK/CZ)
21:50 DIAF (darkwave/NDW, DE)
22:50 JE T'AIME (coldwave/postpunk, FR)
00:00 THEN COMES SILENCE (postpunk/gothrock, SE)
01:30-??:?? Sanctuary.cz DJs (last men standing)

-=== S O B O T A ===-

16:00 Gothic Picnic v zahradě Kinských (mapa ZDE)

MALÁ SCÉNA

20:00 otvírá klub, DJ AÜZ (La Calle Morgue, Naturata Brutalismus; postpunk, Latin American Darkwave, Spicy EBM, EC)
22:30 DJ Soyre (darkwave/goth, (( RARE ), CZ)
01:00 DJ Whydie? (darkwave/goth, (( RARE ), CZ)

VELKÁ SCÉNA

20:00 otvírá klub
21:00 BODY OF PAIN (minimal synth, CZ)
21:50 BRAGOLIN (postpunk/darkwave, NL)
22:50 REIN (electro/EBM, SE)
00:00 EMPATHY TEST (synthpop, UK)
01:30-??:?? Sanctuary.cz DJs (the most sober one plays)

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.