Trent Reznor s Atticusem Rossem vytvořili hudební obsah nové desky popové hvězdy Halsey

Aktuálně jedna z nejvýraznějších popových osobností, zpěvačka Hasley, se rozhodla spolupracovat s Nine Inch Nails a spojením vzniklo provokující album.

Čtvrté studiové album zpěvačky a skladatelky Halsey vykročilo rázně z nastoupené dosavadní cesty. Od začátku letních prázdnin je totiž pronikla na veřejnost zpráva, že letos 26letá Američanka spojila své síly s Trentem Reznorem a Atticusem Rossem. Bylo jasné, že prozatím rozjísaný sound autorky na nové desce rázně potemní. A první ukázky, včetně singlu I Am Not a Woman, I'm a God, nám daly za pravdu. 

 

Halsey - I am Not a Woman, I'm a God

 

Halsey popsala desku "If I Can't Have Love, I Want Power" jako „koncepční album o radostech a hrůzách těhotenství a porodu“. Obal alba je inspirován uměleckými vyobrazeními Marie, matky Ježíše. Divadelní film, který byl k desce natočen, režírovaný americkým filmařem Colinem Tilleym, se promítal ve vybraných IMAX kinech, především ve Spojených státech. Kromě filmu a nové studiovky má Halsey za sebou i další důležitý milník svého života - v polovině července se poprvé stala matkou.

Nezní některé skladby z desky jako neznámé skladby "devítipalcových hřebíků" s ženským vokálem?

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.