Actors letos nedorazí, po boku Linea Aspera a Dalhia se představí Cirque D'Ess

Jedna špatná zpráva a hned několik těch dobrých.

Na polovinu listopadu (tedy konkrétně na pátek 19.11.2021) jsme do pražského klubu Rock Café naplánovali koncert britské minimal/dark wave dvojice Linea Aspera spolu se dvojicí předskokanů. A protože jsme o této akci v poslední době příliš nepsali, dostali jsme několik dotazů, zda trojkoncert vůbec proběhne či zda je možné si zakoupit vstupenky. Tady máte odpovědi na všechny vaše otázky:

V prvé řadě vás uklidníme, Linea Aspera dorazí a koncert se uskuteční. V roli speciálních hostů se měla představit nadějná francouzská coldwave dvojice Dalhia a ostřílení kanadští postpunk/synthpopeři Actors, nicméně druzí jmenovaní do Prahy bohužel nedorazí. Actors totiž zrušili celé evropské turné a tak minimálně pro letošní rok musíme jejich účast oželet.

Jejich místo v programu tohoto večírku tak zaujme italská ritualwave formace Cirque D'Ess, která letos na hudební scéně vzbudila rozruch svým debutem "Black Synthetic And Dense", nad kterým se na jaře v recenzi rozplýval kolega Demi Mortuus (recenzi čtěte ZDE). A pokud chcete znát odpověď na jím položenou otázku "Jak by chutnal jedovatý nápoj smíchaný z darkwave, cold wave, dark techna či synth popu, podávaný čarodějnickým párečkem z Itálie?", pak nezbývá než na akci dorazit a ochutnat osobně.

A nakonec, dneškem startujeme předprodej na tenhle vypečený večírek. Vstupenky seženete v předprodejní síti GoOut za cenu 490,- Kč (+ poplatky sítě), vstupné na místě potom bude o stokorunu dražší. Nakupujte ZDE.

 

Linea Aspera (UK), Cirque D'Ess (IT), Dalhia (FR)
pátek 19. 11. 2021 od 20 hodin
klub Rock Café, Praha

vstupné: 490,- Kč (+ poplatky, GoOut.net), 590,- Kč na místě

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.