Slovenští elektronici Samhain nabízí nový narezlý experiment

Temná slovenská trojice Samhain přichystala po více než  třech letech  novou řadou desku.

Od vydání posledního alba "Blind Devotion" společného projektu Sola, Bopa a Blaženy, uběhla nějaká doba, během které se toto trio nevěnovalo pouze svým dalším projektům (myšleno Eclipsed a Last Influence Of Brain). V roce 2020 vydali EP "One Minute To Intoxicate" a v loňském roce zavzpomínali na své začátky v roce čtvrtstoletí fungování projektu v rámci kompilace jednoduše pojmenované "25 Years".

V letošním roce se ovšem Samhain hlásí s novou porcí muziky nazvanou "Experiment". Tematicky je totiž album zaměřeno na největší zvěrstva, která lidé dokáží páchat na jiných lidech pod zástěrkou vědy nebo ukojení vlastních zvrácených choutek. Hudebně je album pokračováním toho, s čím měli posluchači co dočinění na "Blind Devotion", to znamená směsí experimentální tvorby zvuků, temných ploch, basových linek, melodií a propracované rytmiky. 

Album "Experiment" vyšlo 30. března 2022 na labelu Electrofrequent. K dostání je níže na Bandcamp profilu vydavatelství v digitální podobě. V limitované edici pak na CD zabaleném v digipacku s elegantním, narezle železným front plátem-coverem. Pro fyzický nosič kontaktujte vydavatelství na mailu label@electrofrequent.com.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.