ACTORS SE NA PODZIM VRÁTÍ DO PRAHY VE SPOLEČNOSTI BOOTBLACKS

Je libo dvojitou porci zámořského postpunku? 

Vancouverskou čtveřici Actors jsme České republice poprvé představili v rámci Prague Gothic Treffen před třemi lety. Kapela tehdy přijela vyzbrojená hity nabitým debutem "It Will Come To You" a s diváky zametla svým chytlavým mixem postpunku, darkwave a synthpopu. Čtveřice od té doby nezahálela a pravidelně posluchače zásobuje parádními novými singly, které v loňském roce shrnula na neméně povedené album "Acts of Worship". Proto jsme nelenili a zapojili jsme se do chystaného podzimního turné kapely, které Prahu zasáhne v pátek 18. listopadu 2022. Místem konání bude smíchovský klub Underdogs'.

 

Kanaďané ovšem nepřijedou sami, na pódiu je totiž doprovodí brooklynské seskupení Bootblacks. Ti fungují ještě o pár let déle a na kontě mají již čtyři dlouhohrající desky. Ta poslední, nazvaná "Thin Skies", se dokonce v loňském roce dočkala své remixové verze, na kterou přispěla celá řada celebrit zámořské scény v čele s Williamem Faithem, Twin Tribes či Chrisem Vrennou. A pokud jste skvěle sehraný kvartet na jejich minulých pražských zastávkách minuli, rozhodně neprohloupíte, pokud tento svůj poklesek v listopadu napravíte.
 

 

Předprodej bude spuštěn v následujících týdnech. Pracujeme totiž ještě na jedné třešničce na dortu, kterou odtajníme hned, jak to bude možné. Již nyní je ale jisté, že tenhle podzimní večírek bude rozhodně stát za to!

 

Actors (CA), Bootblacks (USA) + special guest
pátek 18. 11. 2021 od 20 hodin
klub Underdogs', Praha

předprodej vstupenek: v síti GoOut.cz za 490 Kč + poplatky. ZDE - https://goout.net/cs/listky/actors+bootblacks+velvet-vega/mheo/

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.