Vyhodnocení soutěže o dva volné vstupy na koncert Front Line Assembly

Kteří dva šťastlivci půjdou zítra do Lucerny zadarmo?

 

front_line_assembly_-_live_praha_2013_1371198332

 

Minulý týden jsme vyhlásili soutěž, ve které jsme mohli po zaslání správné odpovědi vyhrát volný vstup na koncert Front Line Assembly, Haujobb a iVardensphere, který se koná zítra 15. srpna v pražském Lucerna Music Baru. Tentokrát jsme registrovali rekordní počet soutěžících, i když část z nich jsme museli před losováním vyřadit, protože buď neobsahovaly kompletní správnou odpověď, nebo nesplňovaly podmínky pro zařazení do slosování (soutěžní mail nebyl registrován k odběru Newsletteru).

 

Ze soutěžních odpovědí jsme vylosovali výherce s iniciálami J.K. a A.M., kterým na mail odesíláme blahopřání a instrukce  Jejich občanská jména budou zítra zapsána na seznamu hostů a budou na akci vpuštěni zadarmo.

 

Správných odpovědí na soutěžní otázku "Napište nám názvy alespoň 4 vedlejších projektů Front Line Assembly" byla celá řada, namátkou jmenujme např. Noise Unit, Delerium, Conjure One, Synaesthesia, Cyberaktif, Intermix, Equinox, Fauxliage, Fear Factory, Will, Pro Tech, Left Spine Down a další. Vylosovaným výhercům gratulujeme, ostatní mohou zkusit štěstí v další soutěži, kterou zveřejníme už co nevidět.

Napište nám názvy alespoň 4 vedlejších projektů Front Line Assembly. - See more at: http://www.sanctuary.cz/souteze/8471-soutez-o-dva-volne-vstupy-na-front-line-assembly#comments
Napište nám názvy alespoň 4 vedlejších projektů Front Line Assembly. - See more at: http://www.sanctuary.cz/souteze/8471-soutez-o-dva-volne-vstupy-na-front-line-assembly#comments

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zdravím! Chtěl bych podoknout že,FF nejsou vedlejší projekt FLA.I když R.Fulber se podílel na několika albech a remixoval první cd a dále několik skladeb v tvorbě FF.
Ahoj Kuldo, ve článku jsou uvedeny ty projekty, které byly ve vašich odpovědích uznávány jako správné. Jinak máš pravdu, plnohodnotný 'vedlejšák' to není.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.