=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na festival Hradby samoty XI.

Hradby Samoty otevírají letos druhou dekádu své existence, přičemž v té první si prošly divokou a poutavou historií. A vy můžete být díky soutěži na portálu Sanctuary.cz zdarma u toho!

Už desetkát proběhl festival Hradby samoty na různých unikátních místech v Česku i na Slovensku, a podtrhul tak výjimečnou dramaturgii zahrnující domácí i zahraniční projekty z industriální, ambientní, avantgradní, neofolkové nebo metalové větvě. K tomu přidává ještě bohatý výtvarný program, interaktivní workshopy, videomapping nebo populární výlety do okolí za unikátními památkami všeho druhu. 

Letošní ročník je situován na jelšavský zámek do srdce Slovenska v Banskobystrickém kraji. O bohatém programu vás ještě budeme informovat, teď ale máte šanci vyhrát volný vstup na tuto výjimečnou kulturní událost v naší soutěži. Stačí rychle a správně odpovědět na naší soutěžní otázku:

V kterém roce a na jakém místě proběhl první ročník festivalu Hradby samoty?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do nedělní půlnoci (neděle 10. července do 23:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "HRADBY SAMOTY". Výherce zveřejníme během pondělí. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

Hradby samoty XI. teaser

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.