V nedeli si můžete dát deathrock/gothpunkový nářez na Sedmičce

enemyofthesun_sV rámci punkového festivalu Enemy of the Sun můžete v neděli 15. září vidět na Sedmičce The Bellicose Mind, Belgrado a Horror Vacui. 






 

 

Již druhý ročník festivalu Enemy of the Sun Fest se uskuteční v Praze ve dnech 13. – 15.9. 2013 v klubech Modrá Vopice a na strahovské Sedmičce. Kromě vystoupení téměř neaktivních legend švédského hardcoru a spousty dalších tvrdých kapel tu můžete naživo vidět i skupiny bližší našemu zaměření. 

Kdo totiž nebude mít po dvou dnech plných hlučné muziky dost, může si v neděli večer zaskočit na pražskou Sedmičku a v klidu si vychutnat trojitou porci temného post gothic punku v podání současné světové podzemní špičky této scény. A to i s doprovodnou afterparty jednoho z členů Sanctuary.cz DJs, DJe Samgarra, který po koncertech spustí své gothpunkové inferno.

Co můžeme v neděli na Sedmičce vidět

HORROR VACUI (Itálie)

Death rock nebo goth-punk? Zeptejte se přímo člena Agipunk crew Koppy, který v téhle kapele obsluhuje mikrofon. On vám to předpokládám dostatečně sám vysvětlí. Na kontě mají samostatný sedmipalec a velkou desku. Obě nahrávky jsou mimochodem naprosto dokonalé!

 

Horror Vacui – In darkness you will feel alright 


BELGRADO (Španělsko)

Singl u La Vida Es Un Mus a velká deska z roku 2011 jsou zárukou kvality, proto se sluší a patří tuhle španělskou kapelu pořádně vychválit. Temný post punk s charismatickou zpěvačkou (současně působící i v kapele Sect). Přesně tenhle styl muziky se hodí pro nedělní večer, když spousta z nás půjde totálně rozsekaná v pondělí do práce.


Belgrado – In My Head


THE BELLICOSE MINDS (USA)

Na podobnou strunu jako Belgrado zahraje i tahle portlandská kapela, která stylově zakončí goth-punk after party letošního EOTS festivalu. Dlouho utajovaná poslední kapela se členy Hellshock nebo Ripper a deskami u Black Water Records nebo Whisper In Darkness Records.



 The Bellicose Minds – The Spine

 

 
Afterparty bude mít v rukou rezident BatSave a vůbec akcí Sanctuary.cz, DJ Samgarr.

ENEMY OF THE SUN – den třetí (aka Goth-Punk Party Show) – Horror Vacui (I), Belgrado (S), The Bellicose Minds (USA) + afterparty DJ Samgarr
Praha, Klub 007 (Koleje ČVUT, Blok 7, Chaloupeckého 7)
15. září 2013 (19:00)
Vstup: 200 Kč na místě 

Enemy of the sun fest

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.