=UKONČENO= Soutěž o volné vstupy a další dárečky na sobotní koncert Auger a Tear

V sobotu nás čeká v Praze další koncertní večer s mezinárodní účastí. Co na něj vyhrát vstupné zdarma?

Domácí temní elektropopaři Tear znovu zasahují! Po několika návratových singlech je tu další koncert, na který si pozvali i zajímavé hosty. První z nich jsou zajímaví Britové Auger. Ti mají na svém kontě čtyři řadová alba a hromadu koncertů doslova po celém světě. Nedávno podnikli šnůru pro britských ostrovech jako support Lord Of The Lost a Actors. Dalším hostem bude objev naší Dark Tunes kompilační série - domácí projekt Fuj kluk, který premiérově představí svou live podobu. Večer pak zakončí DJským setem ostřílený harcovník DJ Mirage.

Pokud byste rádi na tento večírek, který proběhne v sobotu 25. února v pražském klubu Futurum, vyrazili úplně zdarma, pak zkuste sporvně odpovědět na tuto soutěžní otázku:

Na jakém místě Deutsche Alternative Single Charts se minulý týden umístil singl TEAR – Noční můry? (co se takhle podívat FB profil kapely, mrk, mrk ;)

Pokud byste s sebou rádi vzali zdarma ještě svého kamaráda nebo kamarádku, zkuste správně odpověďět ještě na druhou otázku:

Kolik hudebníků prošlo sestavou TEAR od založení kapely doposud ? Nápověda – bubeníků bylo 5. A protože se jedná o těžkou otázku, máte možnost si vybrat z těchto tří odpovědí:

a) 9
b) 10
c) 11

Všichni výherci ještě obdrží obě doposud vydaná alba Tear!

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „TEAR + AUGER" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do pátečního poledne (pátek 24.2.2023 do 12:00). Do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

Auger - My Heart Is Glass

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.