Domácí publikum se v příštím roce konečně dočká řádného klubového vystoupení OMD

Před dvéma týdny jsme měli radost z nového singlu Orchestral Manoeuvres in Dark. Dnes přidáváme další důvod k radosti - termín vystoupení legendární dvojice v Praze!

I přes informace o legendárním vystoupení pro selektované publikum na komunistickém rekreačním zařízení na Orlíku v době hledání podkladů k vydání desky "Dazzle Ships" v roce 1983 a playbackové televizní vystoupení synthpopových klasiků před dekádou na akci Lyžař roku, je čerstvá informace o plánované zastávce OMD v Praze v rámci evropské tour k desce "Bauhaus Staircase" konečným splněním jednoho velkého snu.

Duo, původně z předměstí Manchesteru, totiž konečně vystoupí v České republice na řádném koncertu přístupném pro běžné fanoušky. Termín koncertu jedné z nejmilovanějších britských popových kapel je stanoven na 10. února 2024. Prostorem, kde koncert proběhne, bude pražský klub SaSaZu. Vstupenky ve finančním rozmezí 890–1290 Kč budou k dostání od pátku 22. září 2023 na fource.cz a portálech GoOut a Ticketmaster. Už teď se ke vstupenkám na vystoupení dostanou registrovaní uživatelé Fource Friends ZDE.

Než se ke koupi vstupenky dostanete, pusťte si druhý singl z připravované nové desky. Ten dostal jméno "Slow Train".

 

Orchestral Manoeuvres in Dark - SLow Train

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.