Nick Cave & The Bad Seeds představují s předstihem divokého Boha

Kapela odhaluje první ukázku ze své osmnácté řadové desky.

I když nová deska Nicka Cavea a jeho The Bad Seeds vyjde až 30. srpna 2024, už teď autor z kolekce "Wild God" nabízí titulní záležitost. K albu, které produkoval Nick spolu s věrným parťákem Warrenem Ellisem, sám Cave podotýká: "Doufám, že album bude mít na posluchače takový účinek, jaký má na mě. Vybuchne z reproduktorů a sfoukne vás jak třísku." A dodává: "Je to poměrně komplikovaná nahrávka, ale je také niterně a radostně nakažlivá. Když nahráváme album, nikdy nemáme předem stanovený plán. Alba The Bad Seeds jsou zkrátka otiskem momentálních emocionálních stavů všech protagonistů. A když tu desku zpětně poslouchám, připadá mi, že jsme byli šťastní."
 
V deseti skladbách prý kapela nabízí tradiční sound kapely i řadu odboček všemi směry. Materiál, který autor začal tvořit na Nový roku 2023, tedy už prvním singlem naznačuje radikální odklon od ambientně laděné poslední desky "Ghosteen". Skupina má naplánováno jarní turné po Austrálii, další koncertní plány jsou zatím zahaleny tajemstvým.

 

Nick Cave & The Bad Seeds - Wild God

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Milé překvapení...minulé turné se vyzpívával z bolesti a temnoty…Velmi smutné, když otec přijde o syny… A vím o čem mluvím, člověk doslova projde peklem. Tuto neskutečnou bolest pochopí jen ten, kdo toto zažil, slova nestačí...Pro mě je Nick Cave, emocemi nabitý příběh… Fanoušci z Nitry, mají jistě radost...kdopak dnes slaví svátek.
Na koncert Nicka Cavea se těším. I za cenu, že nocí půjdu sama.
Teším sa na koncert. A ani v noci s tebou určite nepôjdem.
Poslední šance, poslední štace! Náplast za koncerty DM, na zimním turné jsem nebyla a v Letňanech mě obdarovala neznámá žena...Nikdy nezapomenu! Nick Cave & the Bad Seeds vystoupí v pražské O2 areně 17. října 2024, jako speciální hosté se představí irští The Murder Capital. Ještě je čas, dám šanci na rozmyšlenou...do léta.
Šancu opäť premárnim.
S tebou a nebo bez tebe! Jít sama na koncert, vidím samé velké bonusy. Naplňuje to pocitem svobody. VplujI mezi další návštěvníky koncertu v osvobozující anonymitě. Můžu mlčet a prožívat každou písničku a každý tón a slovo textu sama v sobě. A nebo naopak, to že jsem přišla sama, znamená, že nejsem uzavřená v nějaké skupince přátel, která k sobě obvykle další lidi nepustí, a mám větší šanci poznat nové lidi. Půjdu sama, ve finále jde o to, abych si splnila sen.
Ve finále jde o to, že už nikoho naštěstí nemůžeš otravovat na dm.sk/cz D D D
...přispívání na dm.sk a dm.cz...štěstí mi to nepřineslo, dlouhých patnáct let a přátelství jsem tam nenašla. Dostala jsem ban a nikdo mi nepodal pomocnou ruku. Jediné co mě zajímá, volby na Slovensku...držím palce!
Včera skončilo Memento Mori Tour...pro mě to bylo období melancholie, smutku, beznaděje...Na tohle turné nebudu vzpomínat s láskou...Vždy jsem to prožívala s nadšením a s radostí...tentokrát s pláčem...Kam se vytratil můj úsměv? Byl pouze jediný okamžik, kdy jsem se na svět usmála...30.7.2023 Letňany, kdy neznámá žena mě obdarovala..Darovala mi vstupenku na koncert DM... Vzala mě za ruku se slovy: Užijeme si to!
choď už do piči
Stop it! This is a music server. To: M146 Subject: Are you a Human SpamBot? To: CZS crew Subject: M146 deserves ban. P.S. choď už do piči - tesat do kamene!
Tady se to koukám nějak zvrhlo... jakkoliv respektujeme vnitřní i vnější boje každého z nás, nechme osobní věci do osobního prostoru a omezme se tady na webu jen na komentáře související s obsahem článku. Jinak to budeme muset začít mazat. Dík

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.