Moimir Papalescu and The Nihilists s vydáním návratové desky odhalují i první videoklip

Třetí řadovka legendární trojice je konečně na světě!

Už před více než čtxřmi roky jsme vám hlásili radostnou novinu, že kroky Moimíra Papalescu a úhlavních představitelů Kill The Dandies, tedy Hanka Manciniho a La Petite Sonji, se po patnácti letech dávají znovu dohromady. Návratové album Moimir Papalescu and The Nihilists bylo naplánováno na rok 2020, jenže dobře si ještě pamatujete, co se v tomto roce všechno (ne)odehrálo. V roce 2022 trio předhodilo posluchačům první singly, v loňském roce odehráli první klubové i festivalové představení a dnes tedy nadešel čas vydání tolik očekávané třetí řadové desky.

Album dostalo název "Mystery Women In The Acid Pools" a kapela na něm nabízí, slovy La Petite Sonji "psychedelicky dystopické taneční album". To ostatně potvrzuje i singl Hot Lava, ke kterému kapela vypustila v den vydání desky "lesní videoklip".

 

Moimir Papalescu and The Nihilists - Hot Lava

Celé album pak vydala vydavatelství Indies Scope a Drug Me records. K dostání je na CD nosiči i na CDčku (ZDE). Kapela k vydání alba vyrazí desku pokřtít na sérii koncertů. Ten první je naplánován už na přští středu v pražském Roxy. 

Seznam koncertů
13. 03. Praha, Roxy - Record release party
15. 03. Plzeň, Pod lampou
06. 04. Brno, Fléda
31. 05. Opava, Freiplatz
29. 06. Svitavy, Rosnička
03. 08. Beseda U Bigbítu

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nadpozemsky úžasná věc, jako je dobrá hudba. Však tohle za poslech stojí...Stejně jako dnešní den...Muži darují ženám: MDŽ :) Dnes mám malé výročí, před pěti lety...mě někdo oslovil..a jak jednoduše naboural můj život. Hudebně mě tahle novinka oslovila ♫♫♫
Tehdy ještě bohužel netušil, že jsi psychopatická stalkerka :-)))))
Milá dámo, tyto stránky jsou o hudbě!!!
Tomáš (tommy) mi napsal a ten důvod je zcela odlišný...on ví jaká jsem a moc dobře ví, že jsem hodná holka. A také mi přál štěstí.
Stará rašple zase bláznivě řádí :-) Sebestředná odkopnutá tuctovka o ničem.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.