Pražský koncert Grausame Töchter se odkládá

I špatné zprávy patří k naší promotérské činnosti.

 

GT_POSTER_uncensored_posledn

 

S lítostí musíme oznámit, že plánovaný BDSM večírek s koncerty Grausame Töcher, L'ahké Múzy a bondage & torture show, který byl naplánován na 15. března do klubu Lucky Lucky, se bohužel neuskuteční. Frontwoman německého ansámblu Aranea se musí podrobit akutní operaci menisku a my vás nechceme ochudit o plnohodnotný zážitek. Proto jsme se s těžkým srdcem rozhodli koncert přeložit.

O náhradním termínu vás budeme včas informovat.

Děkujeme za pochopení

DFS Production

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No nechci být pesimista ale řekl bych že se odkládá na nikdy... :oops: <br />Kolik už je to let co byl odložen koncert Lola Angst ?
Milý Hellmute, koncert Lola Angst jsme nepořádali my, takže opravdu nechápu souvislost ;-) <br />Stačí si přečíst prohlášení na FB profilu kapely, abys zjistil, že zpěvačka z důvodu operace kolene skutečně zrušila všechny nasmlouvané únorové a březnové termíny - je to tak nepochopitelné?
To nebyl útok na vás,tak jsem to určitě nemyslel ! A operaci kolene taky chápu (po loňsku víc než hodně :cry: )Ale prostě jsem v tomto ohledu pesimista,tu partu tady nikdo moc nezná,účast pravděpodobně slabá...<br />Jen jsem prostě projevil smutek, neb jsem se hodně těšil.Stejně jako tenkrát na tu Lolu a nebo nedávno Severe Illusion. :sigh:
Nemyslím si, že by šlo o tak neznámou kapelu, obzvlášť když jejich koncerty jsou tak skvělé (pětice lidí, se kterými jsem byl loni v říjnu na jejich koncertě ve Vídni, mi dá určitě za pravdu). Za sebe slibuju, že udělám vše pro to, aby náhradní koncert proběhl co nejdřív. Sama Aranea byla ze zrušení hodně smutná a tak myslím, že se určitě domluvíme a koncert proběhne, byť v jiném termínu, než bylo původně plánováno.
A souvislost je, že ty jmenované koncerty taky byly "odloženy"...
Téhle 'souvislosti' opravdu nerozumím. <br />Vše podstatné jsem napsal výše, howgh.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.