V Praze se představí legenda Contagious Orgasm spolu s Instinct Primal

V sobotu 12.4. 2014 od 20:00 se v prostorách café V Lese představí jeden ze zásadních umělců japonské elektronické hudby - Hiroshi Hashimoto alias Contagious Orgasm. Spolu s ním se můžete těšit i na domácí projekt Instinct Primal, kdy pánové, krom průřezů sólovou tvorbou představí naživo společnou desku "Giant Fish."

 

Contagious_Orgasm__Instinct_Primal_live_2014

 

Od zvukových koláží až po rytmické skladby s jemnou ambientní texturou, od hypnotických nálad do hlukových nátlaků, tím vším si projdete během dvou hodin v komorních prostorách Café V Lese. Pro ještě lepší zážitek z koncertu bude navíc posílena ozvučovací aparatura klubu. Vstupné 200.- na místě.
Za projektem Contagious Orgasm stojí japonský umělec Hiroshi Hashimoto, který svou hudební tvorbu započal v roce 1987. O té doby nahrál nespočet alb různorodého charakteru nejčastěji vydávaných na jeho vlastním labelu SSSM ale též u Ant-Zen, Old Europa Cafe či Tesco Organisation. Rozsah zaměření jeho plodné tvorby sahá od abstraktních minimálních zvukových koláží, přes dark ambient, rytmickou elektroniku až po hlukovou sekci elektronické hudby – noise.
Instinct Primal má již za sebou četná živá vystoupení a domluvené a možná i rozpracované další hudební spolupráce jak se zdejšími tak i zahraničními projekty. Jeho tvorba kolísá od klidnějších dark ambientních ploch přes experimentální koláže vrstvených samplů a field recordings až k rytmičtějším polohám, které jsou stále rozvíjeny a pozměňovány, takže jednotvárností Instinct Primal rozhodně netrpí. Společné dílo Contagious Orgasm a Instinct Primal, kteří se nebojí rozmanitých zvukových experimentů, ani rytmicky a hypnoticky podmanivým pasážím a má tedy předpoklady být ozdobou Vaší hudební sbírky.
"Giant Fish" je název nové společné desky, kterou v Praze slavnostně pokřtí krátkým setem oba její protagonisté, tedy Contagious Orgasm a Instinct Primal. Na ploše celkem 9 skladeb, které postupně vznikaly tak říkajíc na dálku, rozvíjí oba umělci svou vizi propojování ambientních, kosmických, melancholických až možná funeral dronových ploch s rytmickou a harmonickou složkou. Nečekané zvukové i kompoziční experimenty si vyžadují posluchačovo plné soustředění a mohou velmi snadno působit na citlivější jedince hypnotickým účinkem. Nebojte se na chvíli vypnout a vyčistit si mysl, protože "Giant Fish" Vám otevře úplně nové obzory Vašeho vnitřního života a představivosti. Deska vychází na japonském labelu SSSM

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

no bezva, tak ted nevim jestli rock cafe nebo cafe v lese :(
A nebo na Chmelnici na PRONG...občas se to umí sejít...ale neboj, pak zase půl roku nic nebude :))
and I´m just sitting here, playing with my spider-man...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.