Joe Letz opouští řady Combichrist

Muž číslo dvě někdejšího aggrotech kultu po 13 letech odchází.

I když byl Combichrist hudebně zcela výlučně projektem frontmana Andyho LaPleguy, v těsném závěsu za ním si získal srdce fanoušků i bubeník Joe Letz. Mohla za to kombinace okázalého silového stylu hry (velmi často vedoucího k opakované destrukci bicí sestavy během setu), charismatu a aktivity na sociálních sítích. Nemálo fanynek tedy nejspíš zapláče, že Joe svou mateřskou loď opouští. Komentuje to slovy:

"Po 13 letech nazrál čas, abych z Combichrist odešel. K tomuto rozhodnutí jsem nedošel snadno, ale zato s jistotou. Momentálně jsem na cestě se z toho dostat a mám radost, že mne to bere na nová místa v životě. Na místa, kde můžu začít vymýšlet nové cesty a během získávání nových zkušeností budovat nové vztahy. To je teď pro mne to nejlepší.

Neodcházím ve zlém a přeju Andymu a všem svým bývalým spoluhráčům jen to nejlepší. Bez nich by moje kariéra nikdy nebyla tak daleko. Všichni ti noví přátelé, místa, která jsem viděl, všechny ty zkušenosti, které jsem díky nim získal – za to všechno jim budu navěky vděčný. Přeju Combichrist nevadnoucí úspěch a neutuchající podporu jejich neuvěřitelných fanoušků. Hrát pro vás byl dar.

Všechny vás miluju a těším se na to, co budoucnost přinese. 

Joe Letz"


Joe Letz – What the fuck is wrong with my drum tech

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak to je velká škoda. Joe je jeden z mála bubeníků, kteří jsou během koncertu opravdu vidět a kteří strhnou publikum podobně jako frontman. Do konceptu kapely perfektně zapadal.Tak uvidíme, koho si Andy a spol vyberou, aby jej nahradil.
on o tom uz mluvi dlouho... taky ho zacal srat ten tupej metal, co hrajou...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.