Nudíte se? Kupte si nové album od kapely Snog "Babes In Consumerland"

Pokud darujete nové album  „Babes In Consumerland“  australských Snog někomu, komu nevadí podmanivá nejenom elektronická, popová a různorodá  všehochuť ,určitě mu uděláte radost, i když…!

 

Snog_-_Babes_In_Consumerland

 

Je tomu více jak dvacet let, co jsme mohli poprvé slyšet o projektu Snog. Největší vstupní peckou v roce 1992 byl dvanáctipalec "Corporate Slave" a od té doby australská mašina uhání stále vpřed. Historie kapely je velmi plodná a pokud přimhouříme oko, každý rok nám Snog dali další výzvu v podobě nového alba, singlu či releasů bočních projektů Black Lung nebo Soma.

 

Škála hudební nabídky nového alba je tradičně široká a řekla bych, že každý si na něm najde to své. Ani tentokrát nebude chybět ironie a nadsázka, což dokazuje třeba klipovka Everything Is Under Control. Pokud chcete slyšet fragmenty z World in my Eyes od Depeche Mode s příchutí industrialu, poslužte si šestým  trackem The Corporate Homoerotic Cyclists, když budete chtít trochu poga jako správnej pankáč – dejte volume up u Bleak Is My Favourite Chic. Asi posluchače kapely Snog nepřekvapí, že v posledním kousku alba Apocalypse Fatigue dává David Thrussell  - hlavní protagonista kapely - jasně najevo svůj konstantně provokativní postoj vůči západní společnosti. Z celého alba se mně nejvíce dostala pod kůži předposlední, krásně rozevlátá ukolébavka 21st Century Lullaby.

 

Byla jsem překvapena, že na albu spolupracoval mimo Atom TM, Felixe Kubina, Ash Wednesday, Johna Justian Stewarta (od Grace Jones) i Pražský symfonický orchestr. Tak šup, šup 23.4. 2013 to bude venku a můžeme se pomazlit. Vydavalem novinky je americký label Metropolis records.


Track list alba „
Babes In Consumerland“:

1. The Plug-In Drug         
2. Everything Is Under Control         
3. Adolph's Library         
4. Bleak Is My Favourite Chic         
5. Otto Rahn         
6. The Corporate Homoerotic Cyclists         
7. The New Cocksucker Blues         
8. Soul Invictus         
9. 21st Century         
10. Apocalypse Fatigue

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.