Report z Dead Dolls Disco

Jak dopadl první ročník brněnské party Dead Dolls Disco si můžete přečíst v tomto reportu...


Autor: Llew

Dne 21.6 2008 přesně v 19:00 se otevřely brány brněnského Brooklyn rock club no.1 a hrstka tancechtivých netrpělivců se drala dovnitř, aby byla uvítána úvodní theme the Addams family (1964). Původně byla projekce tohoto seriálu myšlena jako součást samotné akce, bohužel projektor zklamal a proto byl tento kultovní seriál k vidění pouze za barem na televizi, kde jej ovšem měl čas sledovat málokdo. Klub stylově vyzdobený netopýry, pavučinami a svíčkami se ukázal jako útulné doupě pro milovníky dobré hudby. Brooklyn ožíval a s padajícím soumrakem lidí pomalu přibývalo. I když se příznivců "dark scene music" dostavilo pomálu a nenaplnily se předpovědi o přeplněném klubu, atmosféře to vůbec neuškodilo. Ačkoli v klubu vládla vyšší teplota než by bylo milé, kolem deváté hodiny se začaly podnikat i první ostýchavé výlety na parket. Nejvíc lidí ovšem postávalo a samozřejmě také popíjelo v salonku, u baru, na chodbičce nebo jednoduše seděli u stolů a povídali si.

Klikněte pro zvětšení


Tajemný DJ Arthur si celou dobu hleděl jen své hudby, a není také divu, byla to totiž jeho premiéra. Zazněly snad všechny představitelné, někdy i nepředstavitelné, styly a to nejen avizovaných kapel. Dead dolls disco dostálo slovu "disco" ve svém názvu. Hudba vybraná především k tanci se ovšem mezi některými návštěvníky neujala. Přesto se našlo dost těch, které hudba oslovila a akci si pořádně vychutnali až do brzkých ranních hodin. Při písních jako "Just like heaven", "Lost boys", "You'll end up looking like Scary bitches", "Jesus was a Zombie" nebo předělávky "Rock me Amadeus" od Umbra et Imago nezůstalo moc návštěvníků sedět a většina s radostí okupovala taneční parket. Kolem čtvrté hodiny ranní, poté, co slabší jedinci odpadli a v Brooklynu zůstalo jen nejtvrdší jádro všech tanečníků dokonce znovu rozproudily umírající populaci staré hity jako "Ice, Ice baby", "YMCA" od Village people nebo vražedná jedenáctiminutová "This Corrosion".

Umístění na konec školního roku se ukázalo jako dobrý tah a už teď je organizátory stanoveno datum (22.11.2008) na DDD vol. 2.

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

a fotky nebudou?
Tu su od "Dark Entries ":[http://de.rajce.idnes.cz/Dead_Dolls_Disco%2C_21.6.2008/] a nejake su aj tu na "myspace":[http://www.myspace.com/deaddollsdisco] .<br />Za vsetky poslane fotky Dakujeme Onnei, Azraelusovi a Daniele :-)
Byla to skvela akce, vyborna spolecnost a spickova hudba....co vic si prat?<br />Je libo fotky? Tady jsou: http://azraelus.rajce.idnes.cz/Death_Dolls_Disco/<br />Uz se tesim na DDD 2, doufam ze dojedou i dalsi lidi mimo Brna ;-)
jj akce to byla naprosto skvělá! ;-) Snad nepohrdnete i moji skromnou reportáží :-)
Prosim Ta mrkni sa na e-mail alebo profil MySpace!Mas tam správu,e-mail Ti nefunguje !!!!Pošta sa vracia !
Chvalim vyzdobu klubu, vypada to povedene, pristi rocnik se nam snad konecne podari dorazit! Ale dotaz na zucastnene: Muze mi nekdo prosim vysvetlit co to xakru bylo za podivne plesate pany tam na tech fotkach?? Mam zkusenosti s nacisty na gotickych akcich (viz nase Warm-up party v Rock klubu, kde byla pulka prazskyho Narodniho Odporu :D )?ale jeden z tech chlapiku na fotce ma kerku, ktera napadne pripomina logo Exploited?co se to deje? :D Sharperi snad?? TY jsem 4 pohromade nikdy nevidel:D
skinheadi (ne nackove) co dosli ze street kids party (oi! punk atd fest) ktera se konala za rohem...i dva prazaci se mezi nima nasli.)[5]
Martin: Diky za vyjasneni, ja si to myslel, ale v dnesnim svete si clovek nikdy neni jistej...vsichni jsou pokerovany svabachem, Lonsdale kam se podivam a na hlave nic - jediny co snad dokaze rozhodnout je nasivka Burzum :D ...ale je to ctyrka vskutku fotogenicka :D
"Tanecni skupina Plesouni" by mela byt vydena na vlastni oci, na fotkach je to jen slabej odvar ;-) Zvlastnich osob tam ale bylo vic, hlavne nekolik fanouku grindcore, kteri se tvarili velice znechucene :-)
Azraelus: Jo, nemohl jsem jako prilezitostny posluchac grindu prehlednout triko Cock n ball torture, dalsi vec co me na fotkach uprimne pobavila:D Fakt je, ze koncentraci tak divnejch lidi na party tohoto druhu jsem jeste nevidel:D
nejake fotky jsou taky na DE... chtela jsem tady hodit odkaz, ale nezobrazilo se to...
Ti plešouni byli fakt v pohodě, než jsem je vyfotil, tak se mě dokonce ptali, jestli jim nevadí, že budou na fotce skinheadi...Ono každej at si je kým chce, když nedělá bordel je to ok :-D
Peasant: Však CBT je dobrej chlív, dodneška je mám ráda.
no me je jedno jeslti to byli skinheadi nebo co.. prisli mi ale dost nechutni...
Onnea: nechutní nepochybně, ale sranda byla :-D
hmm tak to ja celou party prosedela na petrove , ale i tam se to hemzilo cernou barvou:D kdyz pominu moje drobne osobni psycha z jistych velmi velmi velmi dark lidi, byla to vskutku pekna akce ;-)
Mno na DDD vol 2 se pokusím dostavit, když bude, s kým bych jela, nebude to problém :-)
Paesant: No ta podivna osoba v CNBT byl muj spoluzak ze zakladky ktereho jsem jen tak nahodou potkal pred Brooklynem, ale jaksi nevydrzel muj absinthovej napor a za 15 minut se odplazil dom ;-)
Azraelus: ale notak, takhle odrovnat kamaráda ;-)
Absinth? Oni už přestali v Brooklynu nalévat Okenu a konečně tam mají Absinth? ]:->
Sadako: No okenu tam meli taky, ale takoveho luxusu nejsem ani ve snu hoden ;-)
Ajajaj! Jak to, že sem tam nebyla??? Tak teda příště... :-?
[17] Se mnou! ;P
[23] Tak to se budem těšit :-D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.