Změna klubu pro Electro stage na PGT! - Club change for PGT Electro stage!

Je to tak, Electro stage letošního PGT se přesouvá do klubu Visitor (Koněvova 43, Praha 3).Jelikož nám majitel Central station před pár hodinami oznámil ukončení činnosti klubu, museli jsme na poslední chvíli přesunou electro stage do jiného klubu.  Ovšem není proč zoufat! Klub Visitor je prostornější a zavírá až k ránu, takže párty může pokračovat až do svítání! Pro lepší orientaci přikládáme mapku a zároveň se omlouváme za komplikace, těšíme se na vás!

Since Central Station was officially closed today, we have found you a new electro stage for PGT 6! Near club Visitor (Koněvova 43, Praha 3) is bigger and it closes in the morning, so you can party until dawn! Here is the map for better orientation. Sorry for any inconvenience! We are looking forward to you!

 

PGT6_mapa_zmena

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Proklínám lživého majitele, co nás do poslední chvíle tahal za nos!!!..a my ještě vyvracíme fámy o ztrátě licence, abychom mu očistili jméno....tisíckrát fuj lživým bastardům!!!!Ať žije Electro stage v prostornějším klubu!
Přidávám se – dělat, že je všechno v pořádku, když ví, že není, to je prostě čuňárna velmi hrubého kalibru. Ještěže máme tak zodpovědné členy crew, kteří se tam i přes ujišťování majitele šli podívat živě, jinak bychom dnes koukali na zavřený klub jako telata. Přístup některých lidí jde prostě mimo moje chápání...<br /><br />Ale party bude, a to je hlavní, veliké díky všem zachráncům, it´s party time!
no jo, je to pekne nechutny pristup majitela... <br />skoda akurat, ze teraz je to daleko na striedave presuny - takze asi ostanem len v XT3 (a tym asi nestretnem par ludi co zase budu len na electro)
V patek jsem to nekolikrat sel, je to cesta na 3min, mozna ani ne.
Jen bych chtela dodat, ze ocistovat majitelovo jmeno opravdu nebylo nutne, udelal mi uplne to same s oslavou narozenin tyden pred PGT, poslal pouze smsku v case, kdy uz mi vsichni hosti cekali pred klubem.. takze tak. Skoda klubu, byl to super prostor, majiteli preju velke problemy za to, co zpusobil me a Vam za nervy.
Podle posledních informací by měl Central Station do měsíce otevřít s novým majitelem, takže doufejme, že bude férovější než ten minulý. Král je mrtev, ať žije král!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.