New Order pouští do světa osmnácti minutový tribute Ianu Curtisovi

Doposud nezveřejněná, rozšířená verze tracku "Elegia" vyjde na vinylu. Vznikla před téměř třiceti lety jako přímá pocta leaderovi Joy Division.

neworder

Pvní, pětiminutová podoba písně vyšla v roce 1985 na desce "Low-Life",  až donedávna nebylo nikde možné slyšet její původní stopáž o osmnácti minutách. (Aktualizace: Nikde kromě výjimečně raritní edice na 2002 Retro boxu)   New Order ji v těchto dnech dodatečně vydávají jako EP na 12" vinylu. Desku doplní skladby "5-8'-6" (z alba "Power, Corruption And Lies", 1983) a "The Him" z dva roky mladšího debutu "Movement", který je vnímán celý jako Curtisův odkaz v hudbě jeho kolegů.  

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tato skladba vyšla už v roce 2002 na limit. verzi kompilace Retro.<br />http://en.wikipedia.org/wiki/Retro_%28New_Order_album%29
vzdyt je to tady napsany, nejses jedinej, kdo o tom vi
"Nikde možné" je zavádějící, opravuji, ale jak píše pitchfork: The 18-minute version of "Elegia" was included on the impossibly rare five-disc version of the band's 2002 Retro box set. The widely available version of Retro, however, included the five-minute edit of the song.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.