NA VELKÝ PÁTEK JSME NAPLÁNOVALI VELKÉ POGO V REŽII TOTENWALD

Evokace post-punkové minulosti i čerstvá deska berlínských provokatérů v jeden večer. 

Ze špinavých berlínských squatů do neonových světel diskoték vyrážejí budit pohoršení provokatéři Totenwald. S punkovou drzostí sobě vlastní nadchli před dvěma lety temný hudební svět ípíčkem „Wrong Place Wrong Time“. Vrozená oprsklost, špinavý zvuk i schopnost napsat hitovku jako „Sex Sells“ zaujala publikum stejně jako absolutně stylová image kapely, těžící z nejtradičnějších deathrockových propriet či nestydatosti zpěvačky Trish. 

 


Totenwald - Shadows in Paradise

 

Ta svým neučesaným vokálem dodává kapele tvář, kterou rozpoznáte i na letošním dlouhohrajícím debutu „Dirty Squats & Disco Lights“, který však dokazuje, že Totenwald nebaví přešlapovat na místě. Trio Trish, Janis, Sergej totiž doplnila Ruby se saxofonem a dodala celkovému výrazu kapely psychedeličtější rozměr. Vytaste laky na vlasy, naleštěte křusky, čeká nás pořádný tanec!

 

 

Večer zahájí parta Prague Dead Souls. Bylo by příliš jednoduché nazvat ji revivalovou kapelou, svým citem a úctou k tvorbě Iana Curtise a spol si totiž pánové vysloužili pověst apoštolů hudby Joy Division. Pokud máte tuhle post-punkovou legendu v lásce, určitě oceníte autenticitu, která na vás z jejich vystoupení dýchne.

Pokud jste ještě v Eternii nebyli, vězte, že stačí vejít stejným vchodem jako do známějšího klubu Underdogs´, jen se místo po schodech dolů dáte nahoru a vyšplháte až do nejvyššího patra. Nebojte se nic, cestu vám označíme.

Totenwald, Prague Dead Souls
Praha, Eternia Smíchov, Nádražní 3
vstup na místě: 200,-
doors: 19:30, start: 20:00
FB event: https://www.facebook.com/events/551002278614032/
 

Prague Dead Souls - Warsaw


!!!POZOR!!! V tom nejvyšším patře klubu Eternia budeme muset končit v deset hodin.  Pokud nehodláte jít brzy spát a máte pochopení pro širší spektrum podob temné muziky, možná uvítáte naši kooperaci s pořadateli akce, která naopak ve 22:00 odstartuje v té samé budově. Jen se přesunete z podkroví do podzemí, tedy do prostor klubu Underdogs´. Právě tam si budete moci užít mystické post-industriální technorejdění hned několika projektů, v čele s berlínským zjevením Oake. Když u vstupu ukážete razítko z našeho koncertu, budete mít dole vstup za poloviční cenu - tedy 150 kč. Naopak, pokud už máte lístek na Oake z předprodeje, lístkek na Totenwald vás bude stát jen stovku. Podrobnosti o téhle akci hledejte ZDE



 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.