KMFDM před vydáním desky představují singlem i klipem "zemský ráj to napohled"

Je čtrnáct dní před vydáním nové řadové desky KMFDM. Sebranka Sashy Konietzka láká před jejím vydáním hudebně i vizuálně explozivním singlem.

U téhle party se vlastně nic nového neděje. Ani není potřeba. Vztek, který kapela měla v prvních letech fungování neustal. Dívíte se vzhledem k tomu, co se ve světě děje? Čtveřice své pocity ze šílenství, které probíhá po celém světě, vpravila do singlu, který po dva týdny předbíhá vydání 31. řadové desky KMFDM. Jedná se jistě hudebně o jednu z nejtvrdších položek rozsáhlé diskografie Němců. Kytary a bicí znovu dostávají velký prostor a vokály obou frontmanů se uchylují pouze ke řvané poloze. 

K tvorbě obrazového doprovodu kapela přizvala Erica A. Zimmermana z Tiger Eyes Media, který pro kapelu vytvořil už několik klipů v minulosti. Z mnoha můžeme jmenovat například Vogue, Drug Against War nebo Juke Joint Jezebel. Koláž záběrů popisuje hrátky představitelů světových mocností, sociální nepokoje, vojenské nepokoje, katastrofy zasahující lidské pokolení i životní prostředí.

Stejnojmenné album vyjde v digitální podobě, na CD i limitované 2-LP vydání v péči labelu Metropolis records 27. září 2019. Předobjednat si ho můžete na Bandcamp profilu vydavatele ZDE.

KMFDM - Paradise

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.