Hororovým klipem otevírají Frontier Guards prostor pro album "Reload"

Je to pouze pár měsíců, co brněnský projekt Frontier Guards přišel s deskou "You", Martin Pavlík ale předkládá první ukázku z nové, odlišně koncipované kolekce, která ukončí jednu etapu fungování projektu.

Už název "Reload" naznačuje, s čím na nás na začátku příštího roku Frontier Guards vyrukují. S deskou, která se na jedné straně bude vracet ke starší tvorbě, na druhé si neodpustí pochlubit se zbrusu novým materiálem. Starší materiál ze všech pěti předchozích desek dostali k dispozici spřátelení domácí i zahraniční muzikanti a přetvořili ho k obrazu svému. Jejich seznam se brzy dozvíte. 

Jako první ukázku  nám ale domácí elektronik nabízí novou skladbu, která dala celé koleci název - Reload. Ta je, na rozdíl od materiálu z "You", opatřena vokálem a hudebními nápady Patrika Lva z Depressive Disorder. Text výraznému vokalistovi připravil Jaroslav Kuchejda (Draven Crow).

Ještě než "Reload" vypustí do světa slovenský label Aliens Production, můžeme si vychutnat hororově laděný klip k titulní kompozici z pera Štefana Kollárika a Františka Gažíka.

Frontier Guards - Reload

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.