Front Line Assembly nabídne zlatou čtveřici alb v luxusním vinylovém kompletu

Front Line Assembly, jedna z nejvlivnějších kapel tvrdě elektronické scény, minulý týden prozradila vynilové vydání muziky vydané v letech 1988-1994 na labelech Third Mind records a Roadrunner records.

"Gashed Senses & Crossfire", "Caustic Grip", "Tactical Neural Implant" a "Millennium", čtyři alba, která reprezentují nejen výrazný progres rukopisu Billa Leeba, Rhyse Fulbera a dalších členů Front Line Assembly, ale i světové elektronicko-industriální scény. Tyto čtyři desky vyjdou znovu, v ​​remasterovaném zvuku pohromadě v boxu nazvaném "GCTM", ale i samostatně, vždy v trojdiskovém vydání, kdy základní tracklist desky doplní i všechny odpovídající singly a remixy spojené s každým dlouhohrajícím počinem. Komplet navíc obsahuje exkluzivní tričko a dříve nevydanou skladbu „Feeder“ nalisovanou na kovovém flexi vinylu.

Komplet "GCTM" vypraví label Artoffact records do světa v limitované edici 250 kopií s tím, že se neplánuje jejich dotisk. Na spodním obrázku vidíte jeho americkou verzi ve stříkané verzi, kdy každé album bude vyvedeno v jiné barvě. Evropské vydání bude nabízeno na hnědých vinylech. Flexi bonus pak bude vyroben ve stříbrné nebo zlaté variantě. 

Vzhledem k tomu, že předobjednávky fungují jako crowdfundingová kampaň, bude box "GCTM" i jednotlivá alba pro evropský trh, vypravená v černých vynilových verzích, uvedena na trh v květnu příštího roku. 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nejlepší skvosty od FLA

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.