Faun upravili písničku k pohádce o Popelce a za rok se ukáží s novou deskou v Praze

Faun odhalili, jak první ukázku z připravované desky, tak termíny evropského turné, které v příštím roce znovu zasáhne Prahu.

Písničku z pohádky Tři oříšky pro Popelku z pera Karla Svobody zná nejen každý obyvatel bývalého Československa, ale i statisíce Němců, kteří jí měli možnost ve stejné době díky koprodukci vidět. Když Faun začali dávali na hromadu nápady na připravovanou desku "Märchen & Mythen", pohádka zapsaná bratry Grimmy přišla brzy na řadu a s ní i pohled na zimní pohádku z roku 1973.

První singl se tedy jmenuje "Aschenbrödel" a kapela k němu natočila videoklip inspirovaný samotnou pohádkou. Celé album pak vyjde 15. listopadu 2019 a kapela ho bude propagavat na koncertech až v příštím roce. Na jaře na domácích pódiích v Německu, na podzim pak na nejrozsáhlejším evropském turné v historii kapely, které znovu zasáhne i Českou republiku. Septet se po roce vrátí do pražského Meetfactory. Termín je stanoven na 2. listopadu 2020 a lístky za 650 Kč seženete na stránkách pořádající agentury Obscure Promotion ZDE.

Faun - Aschebrödel

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

zdravím, kde teda bude ten koncert,....? v článku Akropolis, na facebooku Meetfactory.....
Meetfactory je správně. V textu je chyba opravena. Díky za upozornění. Pavel

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.