Na Audiotrama festivalu zahraje Dive a další potvrzené projekty

Před měsícem a půl jsme naposledy informovali o nových vystupujících Audiotrauma festivalu. K nim nově přibyly další čtyři jména. A ne jen tak nějaká!

Prvním z nově potvrzených jmen je dánský cestovatel a elektronický experimentátor Mads Lindgren, který se na veřejnosti prezentuje především jako Monolog. Právě tento přírůstek do rodiny Audiotrauma labelu se premiérově představí na blížícím se "firemním" festivalu. Návratový koncert po 15 letech ticha představí v Praze Marc Titolo, konkrétně půjde o jeho sólový projekt Dither. Zajímavým novým jménem na soupisce dvoudenního elektronického klání je také Laurent Ho, dříve hardcore elektronik, dnes tvůrce zajímavé elektronické hudby na pomezí EBM a techna. Poslední jméno není třeba extra představovat. Sólový projekt Dirka Ivense, Dive, už Česku dlouho nevystupoval. Naposledy si pamatujeme set v roce 2010 v rámci Pražského industriálního festivalu. 

Audiotrauma fest 2k20 proběhne 6 - 7. března 2020 v pražském klubu Storm. První emise vstupenek za cenu 40 Euro je stále k dispozici. Vstupenky můžete kupovat na stránkách labelu ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.