Na dnešní World Goth Day připravili organizátoři hromadu online akcí

Dnes je World Goth Day! Vše nejlepší všem, kteří se mohou dnes cítit o chloupek slavnostněji. Vzhledem k současné pandemii, je program na tento víkend jiný než v minulých letech.

Žádné párties, koncerty, natož festivaly na World Goth Day 2020? Ano i ne. Fyzicky se opravdu zatím sejít nemůžeme. O to více aktivit organizátoři připravili tak, aby si je gotici mohli užít i ve stavu karantény. Pojďme se podívat na vybrané aktivity, které by vás mohli zaujmout:

V nabídce máme hned několik streamovaných koncertů. Například od ruských postpunkerů DoppelgangeR nebo britských paganistů Inkubus Sukkubus. Většina koncertních výkonů kapel a sólových interpretů se ale soustředila do několika virtuálních festivalů. "1 Festival Under Latino America" nabízí program s desítkami latinoamerických kapel a projektů. "Dark Italia World Goth Day #Fest" láká na vysílání s další záplavou kapel. Vedle hromady italských projektů do online přenusu přispějí i Clan Of Xymox, The Exploding Boy nebo Then Comes Silence.

 

 

Už třetí, více než tříhodinový přenos chystá "Gothicat Festival". Tentokrát přichystal hudební i vizuální hody napřiklad od Apoptygmy Berzerk, Kite, The Cassandry Complex nebo Merciful Nuns. Další, programem mohutnou akcí je pak takzvaný "World Goth Day Stream". Celkem 28 DJs z 11 zemí si bude virtuálně předávat po půlhodinových setech žánrovou hudební štafetu. Akce začne v sobotu ve 13:00 prvními tóny DJs z Austrálie, aby druhý den v půl šesté ráno akci zakončil poslední set amerického selektora. 

K tomu musíme přidat desítky dalších menších akcí po celém světě, jejich seznam najdete ZDE. Výběr pro domácího fanouška časově i programově zajímavých aktivit najdete na stránkách v pravém sloupci nahoře v konce "Live Streams". Tak si i přes letošní protivenství pěkně World Goth Day užijte!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.