Osmnáctou řadovku plánují Nick Cave & The Bad Seeds

Lockdown uspíšil další dávku emocí australského génia.

Není to dlouho, co charismatický zpěvák v jedné z odpovědí na stránce The Red Hand Files naťukl myšlenku, že chystá osmnácté studiové album. To se nyní v další odpovědi potvrdilo a novinka, která vzejde ze spojení Nick Cave & The Bad Seeds se nejspíš bude jmenovat "Carnage".

Cave se v odpovědi na otázku "jaký je tvůj lockdown?" fandovi Tobiasovi svěřil, nakolik je pro něj, i vzhledem k jeho minulosti, izolace složitá a jak moc mu chybí koncertování. Ale všechno zlé je k něčemu dobré, Nick se zavřel do studia s Warrenem Ellisem a výsledkem bude následovník alba "Ghosteen" z roku 2019.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nick nahrává s Warrenem mnohem vic solové projekty,než s Warrenem jako členem Bad Seeds.Na jednu řadovku BS je několik soundtracku,kompozic pro divadla atd.jesti se nepletu,tak neřekl přímo,že dělá na dálším albu BS,ale že tvoří s Warrenem.Což dělá prakticky neustále.
Máš pravdu, že v těch odpovědích není nikde doslovně napsáno, že půjde o Bad Seeds, ale na druhou stranu se obě poslední odpovědi okolo Bad Seeds točí, tak to tomu napovídá. Informaci jsme přebrali ze stránky post-punk.com a nezdá se být mimo. Další vývoj a podrobnosti určitě budeme sledovat.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.