Project Pitchfork vypustili do světa první singl ze závěrečného dílu trilogie

Nový, německým textem opatřený singl, je předvojem alba "Elysium".

Před necelým měsícem jsme vás informovali o tom, že EBM klasici Project Pitchfork se vrací do České republiky (více ZDE). Stejně jako jsme museli pět let čekat na koncert, tak stejnou dobu fanoušci museli strpět očekávání nového materiálu od Petera Spillese a spol.

Po dlouhé odmlce konečně nadešel čas: 28. března 2024 konečně vyjde poslední díl triologie nazvaný "Elysium" . Tisková zpráva doslova říká: „Pokud název posledního počinu této trilogie slibuje průjezd do řeckého, mytologického podsvětí, cesta na Ostrovy požehnaných bude přinejmenším kamenitá. Zvuk Project Pitchfork je na novém albu zjizvený, viditelně pošramocený tím, co jsme všichni museli vytrpět za posledních pět let. Ale to neznamená, že nám kapela nepředkládá méně naléhavou a vzrušující hudební vizi. Naopak: Zdá se, jako by Peter Spilles proměnil největší krizi v nejmocnější zbraň – a vše, co ho sužovalo, nasměroval do „Elysia“. Katarze v elektronické podobě, masivní, monumentální manifest, který bez námahy přesahuje čas a prostor.“

Ještě než si budeme moci vychutnat celé album, kapela uvolnila z 12položkového menu první ukázku - skladbu Der Tanz. Vstupenky na koncert Project Pitchfork, který proběhne 4. května 2024 v pražském Futurum jsou k dispozici ZDE.

 

Project Pitchfork - Der Tanz

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Upřímně mají za sebou lepší fláky...oni se již k tomu "starému" soundu fakt nevrátí (myslím desky z minulého století :-) .....)
tak zrovna tenhle tanz je skoro to nejhorsi na albu. ale libi se ti tam poradne neco ? jsou tam hezky naznaky, ale bud zase zapomene udelat refren nebo to dojebe trapnou rytmikou (ten rytmicak umcacaca umcacaca se neda tech dvacet let poslouchat)
Bohužel svatá pravda, už to je jen kolovrátkovej ducací popík, asi chtěj prorazit na Radio Impuls... :-(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.