Slovenský projekt The Opposer Divine se vrací s novým EPčkem

Elektronický projekt Minor Floata je zpátky na scéně.

Tři roky se okolo The Opposer Divine, sólového projektu poloviny Terminal State, nedělo nic speciálního. Minor pouze vyjel na vybrané koncerty podpořil Vanessu v rámci turné k vydání výběrovky "Meisterstuck". Byl také aktivní se svým bratrem v Terminal State. Teď se ale vrací na scénu i jako The Opposer Divine s novým autorským materiálem. Po singlu Heroes, věnovanému výročí ukrajinsko-ruského konfliktu, je tu další, opulentnější nálož muziky. Čtyřskladbové EP "Intermission" vyšlo 26. dubna 2024 na labelu Electrofrequent v digitální podobě (viz odkaz níže), EP existuje i v limitované edici 30 kusů, která byla uvedena v život na ElectroFrequent Surge festivalu v Bratislavě. 

 

The Oppser Divine - In Depression (raw improvisation)

Sám autor k EP prozrazuje toto: "Tracky vznikly úplně jinak, novým přístupem, který jsem dosud nevyužil. Na počátku byla snaha vrátit se do časů, kdy vzniklo ambientní album "Memories & Flashbacks Through Neurostimulation" a poté "Delusion Machine", ale s novými postupy, které jsem dosud nevyzkoušel. Tak vznikly čtyři dlouhé tracky s ambientními sekvencemi, ale i s dynamickými party a vokály. Spíše než do klubu a na podium se hodí do ucha "náročného posluchače". S titulním trackem Intermission mi velmi vypomohl Tomáš z Terminal State." 

The Opposer Divine měl na posledních koncertech v playlistu kromě osvědčených starších skladeb i tři nové, nevydané tracky, které ukazují směrem k nové dlouhohrající desce. Kdo by chtěl The Opposer Divine vidět naživu, nejbližší možnost má 8.6.2024 ve pražské Stromovce na festivalu Electro Apocalypse.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.