První song čerchmantského projektu spojení Vanessa, Master´s Hammer a Řezník je venku!

Potkají se íbíemkář, raper a blackmetalista a založí kapelu... Zní to jako začátek vtipu, ale vtip to není. Samir Hauser, Řezník a František Štorm se totiž pustili do společného spolutvoření a na světě je projekt Mortal Cabinet, který se snaží vybrat na Startovači peníze, které budou sloužit k realizaci všeho kolem chodu kapely. 

Samira Hausera aka Bruna Ferrariho, frontmana provokatérů Vanessa, čtenářům Sanctuary.cz není třeba představovat. Pokud nemusíte Řezníkův horror core, pak jste se možná někdy zasmáli jeho morbidním taškařicím na stránkách "Mártyho frky". František Štorm je zase znám jako zpěvák legendární blackmetalové kapely Master´s Hammer, která bez přehánění ovlivnila směřování daného hudebního stylu v celosvětovém měřítku. Pokud je pro vás metal stejně sprosté slovo jako rap, pak vězte, že František je mimo jiné také šikovný výtvarník a je dost možné, že máte doma kupříkladu jím ilustrované "Sebrané spisy" H. P. Lovecrafta. 

Kapela dala právě dnes fandům k poslechu první song, nazvaný "Crowley". O produkci se stará John Fryer, což není vzhledem k jeho vřelým vztahům s Vanessou nic překvapivého. O výsledku si udělejte úsudek sami a pokud byste měli chuť tuhle legraci podpořit, pak máte možnost ZDE.  

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.