Audiotrauma fest odhaluje line-up a přihazuje free download kompilaci

O tom, že v prosinci se u nás rozhodl francouzský label Audiotrauma úspořádat výběrový festival, jsme vás už informovali. Dnes už vám můžeme naservírovat line-up festivalu a přihodit k němu i průřezovou kompilaci, kterou nabízí francouzské vydavatelství volně ke stažení.

Dvoudenní festival zaměřený na temnou elektroniku Audiotrauma umělců proběhne v pražském klubu Nová Chmelnice. 4. prosinec v rámci pátečního programu nabídne od 19 hodin výbornou trojici Näo připomínající svou naléhavostí Nine Inch Nails, nastupující elekronicky hrubozrnnou hvězdu Horskh, sólový projekt Syca z Chrysalide Republik Of Screens, domácí Akimbo, ale především spojení Daniela Myera (Haujobb, Architect atd.), Arca (Chrysalide, Sonic Area) a Martina Delislea (Hologram_) v rytmickém novotvaru nazvaném We Are The Alchemists, který si po vydání debutu v Praze odbude svojí koncertní premiéru!!!!

Sobota přinese vystoupení dalších nováčků Audiotrama labelu. Italskou dvojici 23:31 nebo The Prodigy ovlivněnou dvojičku Flesh. Vedle nich i kmenového člena Audiotrauma týmu, klávesáka Dexy Corp. a Cheerleader69 Martina Delisle, který se v poslední době věnuje zajímavému sólovému projektu Hologram_. Dojde i na spojení Phila Von z legendárních avantgardistů Von Magnet s mlaďasem Somekilos jako Meta Meat a výborný sólový projekt Arca Sonic Area, který posluchače v Česku už několikrát rozsekal. K tomu připočtěte DJs po sérii vystoupení  a lístky na celou tuhle parádu za 500 Kč, které si už teď můžete pořídit v Charles Bridge Economic Hostelu, který najdete v těsné blízkosti Karlova mostu na adrese Mostecká 4/53.

Jste na vážkách? Velká část vystupujících se také objevila na kompilaci "Patchwork Of Traumas 2k15", kterou label Audiotrauma nedávno pověsil na svůj Bandcamp profil. Navíc si jí celou můžete stáhnout zdarma!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.