Druhé pokračování Carpe Diem Night proběhne už tuto sobotu

Po úspěšném vydání první elektroindustrální noci Carpe Diem Night přichází její pokračování, které tentokrát nastavuje posluchačům nemilosrdný kontrast mezi extravertním projevem cyberpunku a poutavou hloubkou dark ambientu. Prostory pro další večírek tentokrát poskytl klub Buben v centru Prahy nedaleko Mánesu.

Před pár dny organizátor oznámil změnu v line-upu, původně ohlášená formace Neuromancy nakonec na akci nevystoupí. Kapela vydala toto prohlášení: "Zdravíme všechny fanoušky! Bohužel Vám musíme s lítostí oznámit, že z technických a personálních důvodů nevystoupí na této úžasné akci skupina Neuromancy. Avšak nebudete ochuzeni o žádný hudební zážitek, protože dva ze zakládajících členů této formace, si pod hlavičkou "Necro(k)tanci" pro tento večer připravili speciální společný set skládající se z projektu Vargheim (Ori) a inovovaného projektu Eat shit and Die! (dirbi). Věříme, že si toto vystoupení neužijete o nic méně".

Jihlavské dark ambientní duo Tábor Radosti obohacuje evropskou industriální scénu již druhou dekádu. Na svém kontě má čtyři vynikající řadová alba (Tábor Radosti, Hávamál, Lamat, Agartta) a svoje postavení potvrdilo reedicí prvního alba Joycamp, vydanou v minulém roce na renomovaném vídeňském labelu Klanggalerie, ve společnosti takových veličin jako Sonar, Rapoon, The Residents nebo živě na svém listopadovém vystoupení na Wroclawském industriálním festivalu. Jejich vizuálně strhující živá vystoupení představují hlukovou bránu, tvořenou drones, pulzujícími samply, hlasy a ornamentálními zvukovými krajinami, přes kterou lze nakročit do těch nejtemnějších démonických komnat, jako klinický rituál a očistu.

Na afterparty namíchají IDM, rhythmic noise, dark electro, industrial koktejl osvědčení Djs Ron a Cassiel.

http://www.taborradosti.com/
http://www.czscene.cz/ron
http://www.czscene.cz/cassiel
Vstup 150,- Kč.

Tábor Radosti - Integrita

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.