Tom Hiddleston a Taylor Swift ve filmu Sisters of Mercy

Tom Hiddleston a Taylor Swift se objeví coby Andrew Eldritch a Patricia Morrison v novém snímku o kultovních Sisters of Mercy.

Ačkoli se jejich cesty již rozdělily, tyto dvě hvězdy se znovu setkají při natáčení životopisného filmu, který vznikne pod vedením režiséra Duncana Jonese (syn Davida Bowieho). Film ponese název "This Corrosion" a bude vyprávět příběh legendární gotické kapely Sisters of Mercy. Tuto kapelu Andrew Eldritch sformoval v osmdesátých letech v anglickém Leedsu. Album "Floodland" vydané roku 1987 pro tuto skupinu znamenalo okamžitý celosvětový úspěch.

Tom Hiddleston se nechal slyšet, že byl vždycky velkým fanouškem Sisters of Mercy, a proto vůbec neváhal, když mu byla nabídnuta role ve zmíněném snímku. "Scénář jsem četl ještě v době, kdy jsme s Taylor byli spolu. Přirozeně jsme hledali něco, na čem bychom mohli i společně pracovat", říká Hiddleston. I přes ukončení jejich vztahu ale nevidí žádné překážky v natáčení filmu. Herec dodává: "Vztah Andrewa a Patricie byl přece také poněkud komplikovaný."

Režisér Duncan Jones je podobně optimistický: "Tom je skvělý herec a Taylor je velmi talentovaná. Pokud se objeví nějaké problémy, prostě je 'setřeseme'."

Snímek "This Corrosion" by měl být hotov v roce 2018.

 


The Sisters of Mercy - This Corrosion

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.