Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

O spolupráci s Amandou Palmer a třeba cEvinem Key jsme mluvili s frontmanem kultovních The Legendary PInk Dots. Plus to nejzajímavější z WGT. Startujeme!

Již tuto neděli zaplní rtuťovitá Amanda Palmer spolu s psychedelickým prorokem Edwardem Ka-Spelem prostory pražského Paláce Akropolis, aby zde představili společnou čerstvou desku "I Can Spin A Rainbow". O spolupráci s dříve nadšenou fanynkou, dnes slavnou muzikantkou Amandou Palme si budeme podívat s Edwardem, šéfem legendárních The Legendary Pink Dots, který zároveň představí podrobnosti okolo připravované desky projektu The Tear Garden (LPD + Skinny Puppy) i sólové desky "High On Station Yellow Moon". Jako bonus vpadne do diskuze houslista Patrick Q. Wright, který poví, jak se dostal s Amandou a Edwardem do holportu, a jak tito dva muzikanti obohatili jeho připravované album "Asylum Relapse : A Tale Of Four Worlds"." Také vás pozveme na letošní 27. ročník největších gotického svátku - Wave Gotik Treffen. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Amanda Palmer and Edward Ka-Spel – The Clock at the back of the Cage

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.