The Mission plánují vydat živák, na kterém se můžete podílet

Pomozte kapele vybrat peníze na jeho realizaci a za odměnu si řekněte, jaké skladby byste chtěli slyšet.

Gothic rockoví titání The Mission po loňské velmi podařené desce "Another Fall From Grace" (recenzi najdete tady) sjíždí svět téměř v jednom kuse. A to je přece skvělá příležitost pro vydání živáku! Jenže to by v tom nesměl být malinký háček. K tomu se vyjadřuje sám frontman Wayne Hussey:

"Nemám rád živáky. Nemůžu jim přijít na chuť ani jako muzikant, ani jako posluchač. Vlastně je jen velmi málo koncertních alb, která by mě alespoň trochu bavila. Největší problém je zpravidla ten, že tahle alba procházejí postprodukcí ve studiu a zážitek není autentický. Proto jsem se rozhodl, že tentokrát nahrajeme naši zkoušku, tu poslední před vyjetím na turné. Bude 7. listopadu s účastí pár lidí, takže to bude něco jako koncert, ale spíš se u toho skvěle pobavíme. Budeme mít vše víc pod kontrolou a tak zahrajeme i skladby, které běžně nehrajeme (nebo je nehrajeme vůbec)."

Proto kapela prosí fanoušky, aby se na jejich Facebookovém profilu vyjádřili, které písně by rádi z živáku slyšeli. A kdybyste chtěli vydání podpořit, můžete přispět nějakou tou kačkou na PledgeMusic. Album následně vyjde pod názvem "Bending The Arc" 11. prosince jako 2CD nebo na třech vinylech, k dispozici bude i tričko či podepsaný obraz.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.