Nine Inch Nails se v příštím roce vrátí do Česka. Jako headliner Aerodrome festivalu.

Trent Reznor a jeho Nine Inch Nails se znovu chystají do České republiky! Jejich páté vystoupení u nás bude zároveň prvním festivalovým představením skupiny u nás. Stane se tak koncem června, 28, - 30. 6. v rámci rozšířeného vydání Aerodrome festivalu. Ten totiž vstoupí do patého ročníku s řadou novinek! Tou největší je větší počet dní i pódií, což přinese i více zahraničních hvězd a výrazně multižánrovější rozměr. Oproti letošním šesti účinkujícím se příznivci Aerodromu mohou v příštím roce těšit na dvě pódia a třicet vystupujících, z nichž je v tuto chvíli známých prvních osm jmen, včetně tří ze čtyř hlavních hvězd prvního pódia a tří headlinerů druhé scény.

A právě první scéně, která bude věnována zástupcům popu, indie, hip hopu a elektroniky, bude vévodit jedna z nejvlivnějších industriálních kapel 20. a 21. století - Nine Inch Nails. Vedle nich to pak budou dva z nejpopulárnějších raperů současnosti - Macklemore a Wiz Khalifa. Čtvrtá hlavní hvězda bude ještě oznámena. Příznivcům rocku, metalu a hardcoru bude  pak věnováno druhém pódium, jehož program nabídne Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších ještě přibude. Nově také festival letos opustí Prahu a přesune se na letiště v Panenském Týnci.

Vstupenky jsou v prodeji na www.aerodrome.cz. Prvních dva tisíce kusů je k zakoupení za zvýhodněnou cenu 2990 korun. Po vyprodání limitované série budou k dostání za 3490 Kč.

Nine Inch Nails - The Big Come Down (live 2013)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Drahý lupeny (neprodávají jednodenní), zatím ostatní věci (Limp Bizkit, Macklemore, Wiz Khalifa,..) bych asi live nepřežil...Snad bude nějaký samostatný koncert poblíž (Vídeň, Budapešť,..)..
Zatim to teda krome NIN vypada spis jako samy beckovy "na co zbyly penize" soucastnosti...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.