V sobotu se Batsave vrátí do Klubu FAMU

Další párty se blíží rychlostí netopýří letky.

Když jsme v rámci zpestření článku hledali pranostiky na 21. dubna, našli jsme pouze "o svatém Anselmě, semeno do země". S tím se, jak nejspíš uznáte, příliš pracovat nedá. Že se budeme muset obejít bez lidového moudra však nejspíš přežijeme a raději si kolektivně hodíme střevícem.

Mnohem důležitější je, že se na vás už tradičně těší Sanctuary.cz crew, kterou jako DJ doplní Aleister. Ten si zahrál na Batsave před nějakými pěti lety ještě v klubu Crypt a oslaví tak zároveň menší výročí v roli "muže za pultem".

 


Angels of Liberty - Leda

 

Smutnější výročí připadne na 18. dubna. Vyplavaly totiž na povrch některé další informace ohledně úmrtí mozku Angels of Liberty. Voe Saint-Clare zemřel právě v tenhle den minulého roku. Před pár dny to podle Oskara Terramortise potvrdila Scarlet Powers a my si tedy určitě pustíme nějakou pecku z tvorby téhle skvělé dvojky, abychom uctili rok od jeho skonu tím nejlepším možným způsobem - tedy na parketu.

Začínáme úderem desáté večerní (klub bude otevřen od deváté) a za padesátikorunu dostanete pořádnou porci gothic rocku, darkwave, post-punku, death rocku, minimalu a čert ví, čeho všeho ještě, kterou utneme v pět ráno. Na místě bude samozřejmě kasička, do které budete moci přispět záchrannému centru pro netopýry ZO ČSOP Nyctalus. Za chrabrý čin budete odměněni stylovou plackou. Tak tedy v sobotu v Klubu FAMU!


 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.