Podívejte se na videoklip Chvrches z nové desky

“Ask me no questions, I will tell you no lies, careful what you wish for. We’re looking for angels in the darkest of skies... I’m not asking for a miracle,” zpívá Lauren Mayberry v novém tracku "Miracle", který vydalo skotské electropopové trio Chvrches 11. dubna. Po "Get Out", "My Enemy" (feat. Matt Berninger) a "Never Say Die" je to už čtvrtý kus z chystané studiové desky "Love Is Dead", jejíž vydání je naplánováno na 25. května. Videoklip k nové skladbě najdete níže.

Track neprodukoval nikdo jiný než Steve Mac, který v minulosti poladil stopy např. u megahitu Eda Sheerana "Shape Of You". "'Miracle' je jediný song, který nebyl napsán ani nahrán ve Státech", říká kapela o výživné spolupráci. "Skladba vznikla se Stevem Macem v Londýně. Je to skvělý skladatel a má neuvěřitelný cit pro melodii. Práce s ním byla velmi hladká a nekomplikovaná. Zpracuje všechny vaše návrhy a vyzve vás, abyste opustili vaši komfortní zónu a vyzkoušeli nové způsoby".

Připomínáme, že Chvrches můžete už za pár týdnů vidět v České republice. Kapela se představí v pátek 29. června v Panenském Týnci na Aerodrome Festivalu po boku Nine Ich Nails, Lany Del Rey a řady dalších.

Chvrches - Miracle

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.