Oslavte pět let fungování Tear

...kdo říká, že se večírky musí dělat jenom o víkendech...


Zdroj: CZ Sanctuary

Nevědět v dnešní době, které kapele slouží za poznávací znak oranžová kravata, je pro hudební fajnšmekry tak trochu faux-pas. Věhlas pražské electro-rockové čtyřky Tear vedené frontmanem Zdenkem Vovesným totiž utěšeně roste, což dokazuje nejen početná fanouškovská základna, ale i pozitivní hlasy kritiky. Po úspěchu desky "Clear Massage" kapela ve složení Zdenek (zpěv), Anežka (housle), Adam (basa) a Alex (bicí) doslova vtrhla do klubů, ze kterých spustila vlnu zájmu o tuto kapelu. Koncertní činnost zavedla Tear až na prkna zavedených zahraničních festivalů - namátkou můžeme zmínit loňské vystoupení na polské Castle Party, nebo letošní koncert na největším gothic festivalu Wave Gotik Treffen v německém Lipsku. Silné melodie ozdobené houslovými linkami, sympaticky přirozená práce s publikem a především nezpochybnitelná koncertní energie řadí Tear mezi špičku současné české scény.

Není proto divu, že si kapela stačila v průběhu pouhých pěti let získat početnou skupinu přínzivců nejen v ČR, ale i za hranicemi. Jako takové malé poděkování svým fanouškům přichystali Tear výroční koncert, připomínající půl dekády od založení kapely. Koncert proběhne ve středu 5. listopadu v pražském klubu Futurum, kde budou pro zainteresované k disposici i věci z merchandise Tear za velmi speciální ceny.

V roli gratulantů se ve Futuru objeví nejen vedlejší projekt basáka Tear Adama Jungle Rats, ale i zavedení a napříč žánry respektovaní Immunology. Ti fungují na scéně již od roku 1996, kdy začali budovat svůj charaketeristický zvuk vystavěný na odkazech EBM, cyberpunku a dalších vlivů. Vystoupení, ve kterém nechybí syrovost, emoce a rozbruska je určitě jedním ze zážitků, které jsou pro milovníky původní české alternativní hudby téměř povinností.

Pokud je vám i energetický koktejl těchto tří kapel málo, dostanete příležitost vypustit páru spolu s mechanickými DJs BEEO.cz.

Přijďte narušit stereotyp pracovního týdně pořádnou dávkou kvalitní tuzemské hudby!

Tear (oslava pěti let od založení kapely) + Immunology + Jungle Rats
5. listopadu 2008, start 19:30
Praha, Futurum (Zborovská 7)
Vstup: 90,- Kč

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

jj byla to dobra akce 8-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.