Sobotní Black Faith Party Vol. 5 na dvou pódiích

 Black Faith Party Vol. 5Sobotní noc budou sklepní prostory pražského klubu Bunkr rezechvívat temné tóny a obrazy hned na dvou nezávislých scénách.







Důvod přidání další stage k tradiční Depeche Mode party je více než zřejmý - většina fans Depeche Mode má kromě své oblíbené kapely i široký hudební záběr související "temné scény". To platí i naopak, kdy si fans EBM či gotiky rádi poslechnou Depeche Mode (na kterých mnozí kdysi začínali), ale zase ne tolik, aby je poslouchali celý večer. Proto jsme se rozhodli zkusit model, který celkem úspěšně funguje v okolních státech, kde je "darkwave" hudební scéna mnohem propojenější. Více než symbolické je oslovení DJe Nephilima ze "stáje" Sanctuary.cz, na jehož spolupráci se (obzvláště po Prague Gothic Treffen) velice těšíme.

K samotné akci :

První stage ovládne tributová party, která zvukem a obrazem shrne téměř třicetiletou tvorbu legendárních Depeche Mode - tedy večer plný klipů, živáků (včetně aktuálního tour 2009), TV shows i raritek od zmíněné kapely. Výzdoba a světelná show v DM stylu, soutěž o DM ceny... Za mixem DJ Sin.

Druhou stage ovládne spolupráce DJ Kriegra a Nephilima, kteří se budou pohybovat ve vodách temné elektroniky i kytar od 80.let až po současnost. Od Kriegra můžete čekat vlnu muziky a videoklipů ze žánrů synthpop & EBM, od Nephilima zase jeho osvědčený mix gotiky, 80.let a old school EBM.

K  Black Faith Party party vydáváme 13.číslo fanzinu Revelator (dostanete u vstupu). Další informace : http://depeche.cz/party



Black Faith Party 5 - upoutávka


Těšíme se na vás! Sin & Krieger & Nephilim

Depeche Mode Black Faith Party 5 - (Dj Sin, DJ Kriegr, DJ Nephilim)
26. září 2009
Praha, Rock Club Bunkr (Nádražní 76)
Vstup: 80,- Kč na místě

 Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.