Crüxshadows čekají miminko a dávají ke stažení skladby

Dlouho, předlouho jsme neslyšeli žádnou novinku o oblíbených roztančených Floriďanech The Crüxshadows, kteří bývají pravidelnými hosty i v České republice. Informační ticho však bylo před Vánocemi konečně prolomeno a zdůvodněno ústřední postavou formace, zpívajícím frontmanem Roguem.

Doslova píše (výňatky): "...Moc se omlouváme, že jsme tak dlouho nenapsali žádnou novinku, ale byli jsme poměrně dost...zaměstnaní :). Jak už možná někteří z vás vědí, já a Jessice čekáme miminko. Je to naše první dítě a tak jsme opravdu nadšeni. Zatím poslední sonograf odhalil, že budeme mít holčičku – máme i snímek a je nádherná :). Její jméno si necháme pro sebe dokud se nenarodí...to pro případ, že bychom si jej rozmysleli..."


The Crüxshadows Baby


"...Dítě pochopitelně představuje pro mne, Jess a samozřejmě i pro celý projekt Crüxshadows nové výzvy, ale nebojte se, není to konec kapely. The Crüxshadows jsou nejen mé životní dílo, ale i živobytí a je tedy pro mne více než kdy předtím důležité v tom pokračovat. Konec konců, musím živit teď dítě. To mne přivádí k dalšímu tématu.

Strávil jsem několik posledních měsíců ve studiu, abych vytvořil základy nového alba. Ačkoliv věci nejdou tak lehce, jak bych rád, snažím se zoufale udržet v chodu. Vím, že peníze jsou nedostatkem pro každého, ale musím udělat něco, abych se dostal k nějakým příjmům. Proto bych rád vyzkoušel takový experiment...

Vím, že spousta z vás miluje Vánoce a svátky...já také – období mezi Halloweenem a novým rokem je mým oblíbeným. S Jessicou jsme se vzali pátého vánočního dne roku 2007, takže na toto období připadá i naše výročí :). Ale k věci. Po mnoho let jsem chtěl nahrát nějakou koledu a konečně se to povedlo. Nahrál jsem 'O Holy Night', která vždycky patřila k mým nejoblíběnějším, i když je mi jasné, že někteří z vás ji třeba rádi nemají. Nicméně rád bych na této skladbě vyzkoušel jistý "shareware" koncept.

Dávám ke stažení track 'O Holy Night' a upravenou verzi skladby 'Promise Made (Wedding Day)' na počest našeho výročí. Na
našich stránkách najdete jednotlivé odkazy a dole tlačítko 'Donate', prostřednictvím kterého můžete za stažení 'něco' zaplatit. Nemusíte samozřejmě dávat nic, vím, že ne každý má v tuto dobu volné finanční prostředky, ale pokud můžete a skladby se vám líbí, opravdu to oceníme...pokud si budete myslet, že za to stojí. A jestli ne, berte to jako vánoční dárek od kapely :). Po dvanáctém dni od publikování (tzn. už na Štěpána - pozn. editora) budou tracky ze stránek odstraněny.

Pokud se tento koncept ujme, budeme uvažovat o jeho zavedení i do budoucna. Samozřejmě se neostýchejte poslat nám své názory na celou věc.

A ještě jedna záležitost, na kterou se lidi často ptají – pokud chcete použít skladbu 'A Promise Made (Wedding Day)' na své vlastní svatbě, nemáme s tím absolutně žádný problém, budeme poctěni.

Všem přeji krásné svátky

Live Love Be Believe

Rogue"

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.