Agonoize připravují po třech letech novou řezničinu

Dříve workoholici, dnes trojice, která nechá své fanoušky na nový příděl muziky pořádně čekat. Agónie čekání na nové Agonoize se ale pomalu krátí. V květnu Chris L. a spol. vydáváji nový singl Wahre Liebe.

Agonoize

Na konci roku jsme vás informovali o tom, že aggrotech hvězdy Agonoize pracují hned na několika frontách najednou (ZDE). Začátek roku sice Berlíňané prošvihli, květen se ale zdá být definitivní deadline pro singl z nového dlouhohrajícího alba. Pilotní skladba dostala název Wahre Liebe, vyjde na labelu Out Of Line v květnu a bude ho doprovázet hororový klip, jehož teaser můžete zhlédnout níže. Znovu se bude jednat o téma "oběť a její zoufalá a zbytečná snaha o záchranu".

Černého Petra si tentokrát nevytáhl pouze Chris L., hlavní řvoun formace, ale rovnou celá trojice. Když už jsme u Chrise, ten už se brzy představí jako DJ na deváté Nosferatu Night, která proběhne 21. dubna v Rock Café a nový materiál Agonoize v jeho setu jistojistě zazní!! První vystoupení kompletní trojice je pak naplánováno na květnové Wave Gotik Treffen do Lipska.

 


Agonoize - "Wahre Liebe" Trailer

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.