Dead Can Dance nabízejí ke stažení poslední část koncertu

O dění okolo Dead Can Dance vám referujeme docela zhusta. Dnes vám nabídneme poslední část koncertu, který rození Australané nabízí volně ke stažení pod názvem "Live Happenings". Také vám prozradíme, jak se bude jmenovat jejich návratová deska.

 

Dead_Can_Dance_-_Live_Happenings_Part_V

 

V říijnu loňského roku uvolnili legendární Dead Can Dance první čast koncertu z roku 2005 a odstartovali tak těšení se na věci příští. Na novou řadovou desku, a také sérii koncertů, které návrat této legendy na scénu doprovází. Velká část evropských koncertů evropské šňůry už je beznadějně vyprodaná, pražské vystoupení, které proběhne 10. října v Kogresovém centru, prozatím volné lístky nabízí.

Ale zpět k muzice. Poslední část záznamu "Live Happenings" nabízí přídavky, mezi kterými najdete perly Yulunga, Black SUn nebo Severance. Víc snad není třeba dodávat. Na kapelním internetovém fŕu také Brendan Perry prozradil jméno připravované řadové desky Dead Can Dance - hádanka zněla "starořecké slovo, jehož význam je spojen s pojmem znovuzrození". Tajenka zní - "Anastasis".

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.