Monopol records vydá sebraný materiál projektu Throbberstalk

Téměř zapomenutý německý projekt Throbberstalk, ke kterému měl blízko i Rudy Ratzinger a jeho :Wumpscut:, připomene již brzy díky českému vydavatelství Monopol records svojí tvorbu na výběrovce "lest we forget..".

 

Throbberstalk_-_Lest_We_Forget

 

V nádherném digipackovém balení A5, ve striktně limitované edici 300 ručně číslovaných kopií, se rozhodlo vydavatelství Monopol records vydat tvorbu jednočlenného projektu Throbberstalk. Ten byl založen na jihu Německu v první polovině devadesátých let a ve své tvorbě po celou dobu kombinuje tvrdý zvučný zpěv s orchestrálními melodiemi. Ovlivněn byl industriálem (SPK, Haus Arafna, Blackhouse), EBM (:Wumpscut:, Placebo Effect) i neoklasickými kapelami (Stoa, In The Nursery). Sám autor pak vytvořil vytvořil zvuk, který je jeden moment chladný a drsný, jindy dokáže nastavit i svojí něžnější tvář. Throbberstalk v roce 1996 odehrál jediné dva koncerty a také spolupracoval s :Wumpscut: na skladbě Pest z jeho alba "Embryodead".

Album "lest we forget.." přestaví Throbberstalk výběrem původních verzí skladeb, které spatřily světlo světa v limitovaných edicích. Vedle nich ale také nabídne nikdy nezveřejněné nahrávky z archivu projektu z let 1995-1999. Prvních 30 kopií bude navíc obsahovat podepsanou fotku + samolepku.
Datum vydání je naplánované na říjen letošního roku.

Tracklisting desky "lest we forget..":
01 : torment me
02 : just one more wish
03 : threat
04 : go away from life
05 : bloody marks
06 : now
07 : a pleasant dream
08 : as black as incest
09 : angel of my heart
10 : soulmate
11 : to eternity
12 : shrouds
13 : ena die
14 : puzzled
15 : and here my life must end
16 : from fear to desire
17 : im arm der lieb
18 : graveyard poetry

 

 

Throbberstalk - lest we forget (CD snippets)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.