Treponem Pal se vzedmuli k vydání nové řadovky Survival Sounds

O tom, že francoužští industrial rockeři Trepomen Pal se v letošním roce vrací na scénu v plné parádě s novou deskou "Survival Sounds", jsme vás informovali už v květnu. Teď máme pro vás další podrobnosti.

 

Treponem_Pal_-_Survival_Sounds

 

Kvinteto Trepomen Pal si nadělilo k loňskému výročí 25 let fungování nejen obstojnou porci koncertů, ale také dostatek času, aby zkopletovalo materiál na novou řadovou desku. Album v letošním roce získalo svůj finální tvar, název "Survival Sounds" a následné i datum vydání. Kolekce, která by měla potěšit všechny milovníky Nine Inch Nails, KMFDM, White Zombie, Prong nebo Ministry, vyjde oficiálně 7. září u francouzkého labelu Juste Une Trace. První ukázku, skladbu Love The Life We Live, si poslechněte níže.

 

Treponem Pal - Love The Life We Live

 

Abychom byli důkladní, přihodíme i tracklist připravované desky:

1. Survival Sounds 5'22
2. One Way Trip Down 3'36
3. Paranoia Cinema 4'24
4. Runaway Far Away 5'04
5. Hard On 4'14
6. Subliminal Life 5'00
7. Riot Dance 5'05
8. Let's Take A Ride 4'47
9. Evil Is Calling 3'48
10. Lowman Blues 3'45
11. Drunk Waltz 3'41
12. Love The Life We Live 4'45

 

Kapela navíc na svých webovkách slibuje, že jejich koncerty dostanou nový rozměr. "Čekejte velkou show s mnoha umělci (tanečníky s maskami, italo-románskou sexuální dekadenci, roboty, hypnotizéry i nefalšovanou burlesku) na stagei. Tohle bude víc než jen industriálně rockový koncert!"vyhrožují Treponem Pal. A jako důkaz dodávají video z jednoho jejich letošního koncertu.

 

Treponem Pal - Pushing You Too Far (Live @ Opus Nigredo Festival 2012)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

hello !<br />thank you for the article !!<br />the first reviews: <br />http://treponempal.com/Survival-Sounds,86<br /><br />Survival Sounds is out now on Juste Une Trace Label, Amazon, iTunes and in stores !! "Runaway Far Away" and "Love the Life we Live" tracks are streaming on Spotify, Musicload, Rdio, Simfy and Deezer.<br /><br />New video-live: "Evil is Calling" from the album "SURVIVAL SOUNDS"<br />http://youtu.be/hRIRysc4uF0<br /><br />Check our newsletter (You can suscribe to it on the website)<br />http://treponempal.com/IMG/html/TREPONEM_PAL_Newsletter3_2012.html<br /><br />SPREAD THE DISEASE !!!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.