Fields of the Nephilim na letošním festivalu Brutal Assault nevystoupí

Ano, čtete správně, gothic rocková legenda Fields of the Nephilim na letošním ročníku festivalu Brutal Assault opravdu nevystoupí!

 

BA2012_poster_cs

 

Smršť odvolávaných koncertů nebo vystupujících na jednotlivých open air festivalech letos evidentně nekončí. Tentokrát citelně zasáhla fanoušky, kteří se chystali na čtyřdenní festival Brutal Assault, situovaný do pevnosti Josefov, právě na záprášené kovboje Fields Of The Nephilim. Tuto smutnou zprávu nám dnes telefonicky potvrdila pořádající agentura Obscure Promotion, která upozorňuje, že jde o výpadek v programu zaviněný samotnou kapelou a ohlášený managementu festivalu teprve před dvěma dny. Agentura se snaží vymyslet adekvátní náhradu, pokud k nějaké dojde, určitě vás budeme informovat! Pokud tedy chcete Carla McCoye a spol. vidět, doporučujeme udělat si výlet 27. října do nedalekých Drážďan. Tam Fields of the Nephilim vystoupí jako headliner jednodenního festivalu Ballroom Passions společně s :SITD:, Blind Passengers a dalšími převážně německými projekty.

 

Fields Of The Nephilim - Wail Of Sumer/And There Will Your Heart Be Also

(z Ceremonies DVD)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No pro mě je to naopak skvělá zpráva, poněvadž na BA se Nephs prostě nehodí a jejich vystoupení na takový metalový akci by bylo jenom mučením sklaních fanoušků, kteří by je děsně rádi viděli, ale na žánrově odpovídající akci a ne na akci, na kterou by jinak vživotě nejeli.
Wtf
Nj, ber to jako maximálně subjektivní názor osoby, která před lety na BA nedala dopustit, ale teď už je úplně někde jinde.
Podle toho co tady psal Nephilim už 22. 5. to zase takové překvapení není. Koukám, že máš dobré zdroje informací. :)<br />Proč by se na BA nehodily? Carl McCoy s metalem problém určitě nemá, viz. album Zoon a jsou i skalní fanoušci, jako třeba já, kterým trocha toho metalového mučení vůbec nevadí. Problém u BA pro mě byla hlavně cena a to že by asi nedostali na vystoupení moc času.
Carl možná s metalem problém nemá, ale mě už metal nebaví (viz. má odpověď BeoWulfovi). Můj názor je hodně subjektivní, ale i tak věřím, že se by s ním mohl někdo ztotožnit. :)
Hele v pohode. Na CP jsem zjistil ze rozhodne nejsi sama :) Ja to spis beru tak ze si je nekteri jakoby prisvojili :) a ze proste ty proklati metaliste nemaji pravo je videt :D<br /><br />No ted je to uz stejne jedno.
Osobně jsem rád, že na BA nebudou. A pevně doufám, že Obscure nakonec udělá sólokoncert v ČR ;-) <br /><br />to Milan: Jj, mluvilo se o tom v kuloárech už dlouho...<br /><br />to BeoWulf: Prokletí metalisté zní dobře :-)
... a je i pravda, že jsme Brutal neviděli třeba ani zveřejněný na oficiálních stránkách Fields. Navíc jsme měli zprávy z Polska už asi půl roku nazpět, kdy se uvažovalo o jejich koncertu tam a polský pořadatel do toho nechtěl jít kvůli BA – a přitom ho už tehdy booking manager Fields ujišťoval, že v Čechách FOTN hrát nebudou. Tak trochu to vypadalo, že se snaží získat pro kapelu dvě akce (proto do toho tehdy ten promotér nešel), ale jak se ukázalo, nekecal...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.