Frontman Ministry zkolaboval na podiu

Třicet let podiových divočin už vyžaduje nějakou kondici. Zpěvák a zakladatel Ministry Al Jourgensen ji na včerejším koncertě v Paříži na moment ztratil. Po přerušeném setu jej museli odvézt v sanitce. Respektive hasičském voze. 

paris

 

"Waiting", tak jak ji jeden z fanoušků zaznamenal na videu (níže), byla neplánovaně poslední skladbou včerejšího setu v klubu Le Bataclan. Po jejím závěru se v minutě Jourgensen svezl v bezvědomí, jak doslova píše server side-line.com, do rukou své ženy a kapelní manažerky Angeliny.

Logicky vás může napadnout, že se jednalo o jeden z očekávatelných rokenrolových excesů na drogách, článek nicméně uvádí, že následné krevní testy nepotvrdily v těle zpěváka přítomnost narkotik ani většího množství alkoholu.   

Následkem včerejšího kolapsu Ministry zrušili dnešní vystoupení na festivalu L'Etaples France Rock en Stock a Jourgensen dostává několikadenní volno na rekonvalescenci ve Švýcarsku. V krátkém vyjádření médiím a francouzským fanouškům leader vzkázal "Všechno vám vynahradím, Paříž a Pařížany mám fakt rád. Moc se omlouvám, ale takový věci se stávaj a včera to zrovna padlo na mě."

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.