Na podzim vám přivezeme ULTERIOR!

Ano, ano, letos na podzim se s námi opravdu nudit nebudete... 30. listopadu můžete v Praze vidět britskou hvězdu současného post punkového revivalu. 

Ulterior

No dobře, dobře, pokud patříte mezi pozornější návštěvníky akcí, není pro vás tato zpráva zas až takovou novinkou. Jak jste si totiž mohli všimnout na letošním Prague Gothic Treffen, rozlepili jsme po klubech seznam akcí, které pro vás do konce roku chystáme.

A tam jste si mohli přečíst, že abychom kromě elektroniků udělali radost i milovníkům nemocných kytar, přidali jsme k vystoupení Angelspit a Project Pitchfork i koncert vysoce ceněných britských postpunkerů Ulterior!

Ti tak přivezou Praze odhalit své kouzlo, díky kterému si je za předskok svých show a turné vybrala taková jména jako UK Decay, The Horrors nebo sami velcí The Sisters of Mercy. Zapište si tedy do diářů – Ulterior, 30. listopadu v útulném klubu Chapeau Rouge, kde se živá intenzita kapely bude vyjímat nejlépe. A brzy taky oznámíme jméno českého předskoku... Sex War Sex Cars Sex!

 

 Ulterior - Sex War Sex Cars Sex

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Velká paráda, kupuju lístek mezi prvními... :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.